Έβρισε τον διαιτητή Πηλοΐδη ο Βασιλειάδης

Στο φύλλο αγώνα του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ γράφτηκε πως ο Βασιλειάδης είπε "αντε γ....." στον διαιτητή, Πηλοΐδη και κινδυνεύει με τιμωρία εν όψει του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Ο Κώστας Βασιλειάδης αποβλήθηκε στο ματς με την ΑΕΚ και κινδυνεύει πλέον με τιμωρία εν όψει του τρίτου αγώνα (υπάρχει ενδεχόμενο αν τιμωρηθεί, να μην αγωνιστεί απέναντι στην "Ενωση" στο ματς στο ΟΑΚΑ). Γιατί; Στο φύλλο αγώνα γράφτηκε πως αποβλήθηκε και πως είπε στον διαιτητή Πηλοΐδη. "Αντε γ..... εσύ ρε".

Ο Βασιλειάδης πήγε να "ηρεμήσει" την κατάσταση όταν υπήρχε η ένταση με τον Μαυροκεφαλίδη αλλά αυτό δεν το "εκτίμησαν" οι διαιτητές, όπως προκύπτει στις τάξεις του ΠΑΟΚ ενώ να σημειωθεί πως στον "Δικέφαλο" εκφράζονται κάποια παράπονα για την διαιτησία. Επίσης στο φύλλο αγώνα γράφτηκαν υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν και πως πετάχτηκαν νερά προς τα μέλη της ΑΕΚ μετά το τέλος του ντέρμπι.

Να σημειωθεί πως από την "Ενωση" "βγαίνει" πως ο Βασιλειάδης (και κάποια άλλα μέλη από τον ΠΑΟΚ) μετά το τέλος του αγώνα πήγε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και έδωσε συγχαρητήρια για την νίκη.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".