Γλυνιαδάκης-Μαρκόπουλος με... παρελθόν

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης με τον Σούλη Μαρκόπουλο δεν θα συνεργαστούν για πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ. Θυμηθείτε την συνύπαρξή τους στο Μαρούσι και τους αριθμούς του Ελληνα σέντερ.

Γλυνιαδάκης-Μαρκόπουλος με... παρελθόν

Περιμένουν πολλά στον ΠΑΟΚ από τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη την νέα σεζόν. Είναι άλλωστε ένας παίκτης που η αγωνιστική ποιότητά του είναι δεδομένη. Αναμφίβολα από τα μεταγραφικά αποκτήματα των "ασπρόμαυρων", αυτός που έχει το πιο "βαρύ" όνομα αλλά και το πιο πλούσιο βιογραφικό είναι ο Γλυνιαδάκης, για τον οποίο το Contra.gr είχε αποκαλύψει την προοπτική συνεργασίας του με τον "Δικέφαλο".

Ο Χανιώτης σέντερ στον ΠΑΟΚ θα συνεργαστεί ξανά με τον Σούλη Μαρκόπουλο καθώς τον είχε προπονητή και στο Μαρούσι την περίοδο 2007-09 ενώ στο τέλος της σεζόν 2008-09 μιλώντας για τον Ελληνα κόουτς με αφορμή την κατάκτηση της τρίτης θέσης είπε ότι "είχαμε πολύ καλή συνεργασία και φέτος, όπως και πέρυσι. Αυτό επιβραβεύεται με την τρίτη θέση". Ας θυμηθούμε την παρουσία του Γλυνιαδάκη με κόουτς τον Μαρκόπουλο στο Μαρούσι (ο Ελληνας προπονητής τον Νοέμβρη του 2007 είχε αντικαταστήσει τον Ντάρκο Ρούσο).

Την αγωνιστική περίοδο 2007-08 ο Γλυνιαδάκης είχε 5,5 πόντους μέσο όρο και 3,2 ριμπάουντ ανά αγώνα, 55,6% ευστοχία στα δίποντα και 66,6% στις βολές ενώ ακόμη είχε 0,2 ασίστ ανά ματς και 0,6 τάπες μέσο όρο. Ολα αυτά σε 13 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο. Πάμε και στην σεζόν 2008-09. Τότε σε 18 λεπτά συμμετοχής ανά ματς, είχε 7,3 πόντους μέσο όρο και 3,8 ριμπάουντ ανά αγώνα, 51,4% ευστοχία στα δίποντα και 75% στις βολές ενώ ακόμη είχε 0,3 ασίστ ανά ματς και 0,9 τάπες μέσο όρο.

Την αγωνιστική περίοδο 2008-09 στο εντός έδρας ματς που έδωσε το Μαρούσι απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Ελληνας σέντερ είχε 16 πόντους και αυτή η επίδοση ήταν η καλύτερή του (επίσης 16 πόντους είχε και στα παιχνίδια Καβάλα-Μαρούσι και ΑΕΛ-Μαρούσι) για τα ματς του πρωταθλήματος εκείνη την αγωνιστική χρονιά. Ο Γλυνιαδάκης μετά το τέλος εκείνης της σεζόν είχε δηλώσει πως "υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες αλλά και του εξωτερικού που παίζουν Ευρωλίγκα" και τελικά έγινε παίκτης του Ολυμπιακού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK