Γύρισε ο Χάτσερ, φορτσάρει ο Σχορτσανίτης

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Γουίλιαμ Χάτσερ, ο οποίος προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ κι ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης συμμετείχε στους κανονικούς ρυθμούς του προγράμματος.

Στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου τέθηκε ο Γουίλιαμ Χάτσερ. Ο Αμερικανός, που τις τελευταίες μέρες ήταν στο Λονδίνο με άδεια της ΚΑΕ, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο πήρε μέρος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε πως την Πέμπτη ξεκίνησαν και πάλι... δουλειά οι Τέπιτς, Ντούβνιακ και Μάρκοβιτς που το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν στη Σερβία.

Από εκεί και πέρα το Σάββατο (05/03) τους κανονικούς ρυθμούς της προπόνησης ακολούθησαν όλοι οι παίκτες της ομάδας και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης (ολοένα και περισσότερο "ανεβαίνει" μετά το διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική), ενώ ο Κώστας Βασιλειάδης συνεχίζει με ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για τις ενοχλήσεις στο πέλμα.

Photo Credits: Action Images

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.