Η επανεμφάνιση των "Σόφο" και Βασιλειάδη

Οι Κώστας Βασιλειάδης και Σοφοκλής Σχορτσανίτης θα επανεμφανιστούν μαζί σε ματς του ΠΑΟΚ για πρώτη φορά μετά τις 31 Ιανουαρίου.

Η επανεμφάνιση των "Σόφο" και Βασιλειάδη
Βασιλειάδης Σχορτσανίτης

Ούτε την Παρασκευή προέκυψαν προβλήματα για τον Σούλη Μαρκόπουλο και ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί πλήρης απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας.

Ο Κώστας Βασιλειάδης και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης θα κάνουν την επανεμφάνισή τους στο ματς του Σαββάτου, έχοντας ταλαιπωρηθεί για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μηνός.

Ο Βασιλειάδης είχε ενοχλήσεις στο πέλμα και ο "Σόφο" είχε ενοχλήσεις στο γόνατο, υπέστη διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική ενώ είχε ταλαιπωρηθεί από γαστρεντερίτιδα πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Είναι χαρακτηριστικό πως για τελευταία φορά οι Βασιλειάδης και Σχορτσανίτης έπαιξαν μαζί στις 31 Γενάρη στο ματς με τον Άρη, το οποίο ήταν και το πιο πρόσφατο ματς που ο ΠΑΟΚ είχε αγωνιστεί πλήρης.

Δεν παίζει απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Ντίλαρντ

Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη έστειλε έγγραφο στον ΕΣΑΚΕ και στην ΕΟΚ προκειμένου επισήμως να μάθει αν ο Κέβιν Ντίλαρντ ο οποίος είχε βρεθεί θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, μπορεί να υπολογίζεται από τον Απόλλωνα Πατρών για το ματς του Σαββάτου με τον "Δικέφαλο".

Μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής στον ΠΑΟΚ τόνιζαν πως δεν είχαν κάποια επίσημη απάντηση από την ΕΟΚ ή τον ΕΣΑΚΕ (στις τάξεις του οποίου λένε πως για να ενημερώσουν επισήμως την ασπρόμαυρη ΚΑΕ, πρέπει πρώτα επίσημα να ενημερωθούν από την ΕΟΚ) για το θέμα του συγκεκριμένου παίκτη, ωστόσο ο Απόλλωνας έχει ενημερωθεί επισήμως πως ο Ντίλαρντ δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον αγώνα με τον "Δικέφαλο". Αυτό μάλιστα είναι κάτι που επιβεβαιώνεται και από την ομάδα της Πάτρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK