Η προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν είχε μπάσκετ

Βάρος στην φυσική κατάσταση δόθηκε την Παρασκευή και οι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δεν ασχολήθηκαν με μπάσκετ.

Διαφορετική ήταν η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή. Δεν υπήρχε καθόλου μπάσκετ στο πρόγραμμα και υπό της οδηγίες του γυμναστή Παναγιώτη Βασιλείου οι παίκτες ακολούθησαν κυκλική προπόνηση 8 σταθμών, βασισμένη σε ασκήσεις functional και crossfit και με την χρήση αντιστάσεων.

Η διακοπή του πρωταθλήματος και δεδομένου πως πλησιάζει η τελική φάση του πρωταθλήματος έδωσε την δυνατότητα στον Σούλη Μαρκόπουλο να διαφοροποιήσει το πρόγραμμα.

Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι παίκτες εκτός του Γουίλιαμ Χάτσερ, ο οποίος τελικά θα "μπει" στις προπονήσεις το Σάββατο.

Στο μεταξύ να σημειωθεί πως ο Μπάνε Πρέλεβιτς μετέβη στο Ηράκλειο προκειμένου να αγωνιστεί σε παιχνίδι βετεράνων. Το Σάββατο λογικά θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος, διαρρέει ότι έχει λυθεί πλέον το θέμα με την φορολογική ενημερότητα, εμπόδιο που φρέναρε την προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.