ΚΑΕ: "Ομάδα και κόσμος για την πρόκριση..."

Ποια η αναφορά της ΚΑΕ στον κόσμο του ΠΑΟΚ και στο δεύτερο ματς με την ΑΕΚ. Εξιτήριο για τον Τσόχλα, κανένα πρόβλημα στην προπόνηση της Παρασκευής

Ολοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για τον αγώνα με την ΑΕΚ, πλην φυσικά του τραυματία Απόλλωνα Τσόχλα που υποβλήθηκε σε επέμβαση για τον τραυματισμό του στο αριστερό χέρι (θα χρειαστεί τουλάχιστον τρεις εβδομάδες για να επανέλθει). Η ΚΑΕ, παράλληλα, έστειλε το μήνυμά της για την πρόκριση μαζί με τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας και με τη συμμετοχή όλων των παικτών για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί χωρίς τον Απόλλωνα Τσόχλα -που πήρε σήμερα εξιτήριο. Με ομαδική προσπάθεια και την συμπαράσταση όλων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, πάμε δυνατά και αποφασιστικά για το 2-0. Με επιμονή και υπομονή, αυτοπεποίθηση και καθαρό μυαλό, όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος να πάρουμε την πρόκριση".

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".