Κλάντον: "Έχω αγωνιστεί σε ομάδες υψηλού επιπέδου"

Ο Κιθ Κλάντον, που αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, μίλησε για τον ΠΑΟΚ αλλά και για την κατάσταση που βρίσκεται.

Την Τετάρτη θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Κιθ Κλάντον ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα επεσήμανε: "Είναι τιμή μου να παίξω για τον ΠΑΟΚ, αλλά και μία μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία ομάδα με παθιασμένους φιλάθλους, με σπουδαία παράδοση στο μπάσκετ και σε ένα υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα. Στόχος μου είναι να παίξω όσο καλύτερα μπορώ και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να κερδίζει. Έχω ακούσει πολλά μεγάλα πράγματα για την πόλη, για την ομάδα και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω".

Αναφερόμενος στην αγωνιστική κατάστασή του τόνισε: "Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσω αμέσως τη νέα ομάδα μου. Είναι σίγουρα ένα διαφορετικό είδος πρόκλησης, αλλά έχω αγωνιστεί σε ομάδες και με παίκτης υψηλού επιπέδου, τόσο στο κολέγιο, όσο και επαγγελματικά και τα πήγα καλά. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να συμβάλω στην προσπάθεια της ομάδας και να τη βοηθήσω να κερδίζει. Δεν γνωρίζω προσωπικά τους νέους μου συμπαίκτες, έχω όμως ακούει για αρκετούς από αυτούς και ανυπομονώ να βρεθώ και να παίξω μαζί τους".