Μαρκόπουλος: "Αν έχω μια καλή πρόταση..."

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει σε άλλη ομάδα εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, με δηλώσεις του σε εκπομπή του "OTE TV".

Μαρκόπουλος: "Αν έχω μια καλή πρόταση..."
INTIME SPORTS

O προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, φιλοξενήθηκε την Τρίτη (23/6) σε εκπομπή του "ΟΤΕ ΤV". Ο έμπειρος κόουτς μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα της παραμονής του στον "Δικέφαλο" δίχως να δώσει μια σαφή απάντηση (θυμίζουμε πως έχει συμβόλαιο για άλλα τέσσερα χρόνια).

Ακόμη ρωτήθηκε για τον Παναθηναϊκό (με αφορμή τα όσα κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα γι' αυτόν και τους "πράσινους") και για το αν στα 66 του χρόνια θα ήταν ανοιχτός στο να δεχθεί μία πρόταση από άλλη ομάδα.

Γι' αυτό το τελευταίο τόνισε: "Γιατί όχι, αν είναι μία καλή πρόταση γιατί να μην την εξετάσω;". Όσο για το αν θα μείνει στον "Δικέφαλο"; "Θα δούμε, εξαρτάται από το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, τι θέλουμε να κάνουμε".

Ακόμη o Mαρκόπουλος ανέφερε:

Για την διαφορά που υπάρχει με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό: " Δεν νομίζω πως έχουμε συμβιβαστεί ούτε εμείς ούτε ο Άρης. Οι οικονομικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Και οι δύο ομάδες θέλουν το κάτι παραπάνω. Αν έρθει ένας επιχειρηματίας θα είναι ένα θετικό σημείο καθώς θα δώσει ώθηση".

Για το αν θα "μπει" στην ΚΑΕ ο Ιβάν Σαββίδης: "Αυτά τα ξέρουν οι διοικούντες, εγώ λέω τι θα μπορούσε να γίνει".

Για τον τραυματισμό του Χαραλαμπίδη: "Όταν χτύπησε ο Κώστας άλλαξε όλη η φιλοσοφία μας. Δεν ήταν μόνο το σκοράρισμα, ο Κώστας έπαιρνε πάνω του όλες τις δύσκολες καταστάσεις. Είχαμε νέους παίκτες που έπαιζαν για πρώτη φορά σε τέτοιους καταστάσεις. Και ο Κακαρούδης όμως, μόλις είχε μπει στη φιλοσοφία της ομάδας, τραυματίστηκε και αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε για να βρούμε πάλι τις ισορροπίες μας".

Για την συμμετοχή του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Eurocup: "Η συμμετοχή είναι δέλεαρ για τους παίκτες που φέρνουμε. Αποκτούν αυτοπεποίθηση, έχουν εμπιστοσύνη στα πόδια και στους συμπαίκτες τους. Από την άλλη μεριά, είναι και ένα τόσο μικρό ρόστερ, χωρίς βάθος και τα προβλήματα είναι πολλά, με μεγάλη πίεση και καθημερινούς τραυματισμούς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK