Βασιλειάδης: "Προτιμώ Άρη στα πλέι οφ". Μαρκόπουλος: "Να ξαναβρούμε τη χημεία μας"

Σούλης Μαρκόπουλος και Κώστας Βασιλειάδης μίλησαν για τον ΠΑΟΚ που... αλλάζει ξανά.

Βασιλειάδης: "Προτιμώ Άρη στα πλέι οφ". Μαρκόπουλος: "Να ξαναβρούμε τη χημεία μας"
Βασιλειάδης ΠΑΟΚ

Η ευρεία νίκη επί του Απόλλωνα επανέφερε τα χαμόγελα στις τάξεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος σχολίασε: " Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που ήταν συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλαμε να κάνουμε απέναντι σε μια σκληροτράχηλη oμάδα. Προσπαθήσαμε να περάσουμε την μπάλα στη ρακέτα και είχαμε υψηλά ποσοστά από μέσα. Αυτό έφερε και την νίκη. Μετά το κακό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, η άμυνα δυνάμωσε, βρήκαμε λύσεις και ξεφύγαμε.

Ο Σχορτσανίτης και ο Βασιλειάδης δεν είναι ακόμη στην κατάσταση που θέλουμε. Οι υπόλοιποι παίκτες πρέπει να εναρμονιστούν μαζί τους γιατί τον 1,5 μήνα που υπήρχε η απουσία τους μάς δημιούργησε προβλήματα στη χημεία.

Πρέπει να νικήσουμε σε όλα τα ματς και να δούμε τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων".

Ο Κώστας Βασιλειάδης δήλωσε από την πλευρά του: " Τα καταφέραμε καλά με το διάστημα των πάνω από 10 ημερών που είχαμε για να διαβάσουμε το παιχνίδι. Αρχίσαμε καλά, το σημαντικό είναι πως είμαστε όλοι μαζί και αυτό φάνηκε στον αγώνα. Παίξαμε καλή άμυνα, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό. Κάναμε βέβαια και κάποια λάθη. Δουλεύουμε αυτό το διάστημα για τα πλέι οφ. Πρέπει να πάρουμε τέσσερις νίκες, υπάρχουν βατά ματς και μπορούμε να κερδίσουμε αν είμαστε σοβαροί έτσι ώστε να βγούμε πέμπτοι που αυτό είναι σημαντικό για τα πλέι οφ.

Περίμενα να είμαι χειρότερα γιατί στο τελευταίο ματς με τον Άρη που έπαιξα, ουσιαστικά έκανα μια προπόνηση λόγω του ποδιού μου. Ένιωθα καλούτσικα και θα είμαι ακόμη καλύτερα στην συνέχεια. Θέλω να είμαι στο 100% στα πλέι οφ.

Με την ομάδα αρχίσαμε με άλλες σκέψεις. Επειδή είχαμε βγει τρίτοι τα τελευταία χρόνια, το σκεπτικό ήταν η τρίτη θέση. Με τους τραυματισμούς όμως και τα σκαμπανεβάσματα, θα μπορούσαμε να μείνουμε εκτός πλει οφ. Με τέσσερις νίκες θα μπορούμε να είμαστε πέμπτοι και να σπάσουμε την έδρα αυτού που θα είναι τέταρτος. Αν τα καταφέρουμε αυτό, θα είναι θετικό. Θα ήθελα τον Άρη. Είναι δική μου αίσθηση αυτή. Είναι επιθυμία μου. Και με την ΑΕΚ βέβαια στο πρώτο ματς χάσαμε για λίγο και εδώ κερδίσαμε. Άρα γιατί όχι και την ΑΕΚ που μπορούμε να την κερδίσουμε".

Μέξας: "Είμαστε πετυχημένοι"

Από την πλευρά του ο Κώστας Μέξας επεσήμανε: " Η επιστροφή των δύο Βασιλειάδη και Σχορτσανίτη και η ξεκούραση του ΠΑΟΚ έκανε πιο δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Κάποιες φορές το κάναμε, κάποιες άλλες το κάναμε άσχημα. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης και αυτή η εβδομάδα ήταν δύσκολη προπονητικά. Κάποιες φορές παλέψαμε στο ματς, αλλά υπήρξε τσαπατσουλιά στην επίθεση. Ο ΠΑΟΚ έβαλε εύκολα καλάθια και κάποια γκολ-φάουλ του Σχορτσανίτη και αυτό μέτρησε. Η αδυναμία μας να τον σταματήσουμε ήταν πρόβλημα για εμάς. Εμείς θέλουμε να βελτιωθούμε στα τέσσερα παιχνίδια που μένουν και αν καταφέρουμε να πάρουμε νίκες στα επόμενα ματς, να μπούμε στα πλέι οφ. Η χρονιά σε μεγάλο βαθμό είναι πετυχημένη. Είχαμε βρεθεί σε δύσκολη θέση, αλλά πετύχαμε την παραμονή νωρίτερα από όσο νομίζαμε. Ο ΠΑΟΚ θα είναι άλλη ομάδα στο εξής όντας ξεκούραστος και έχοντας πλήρες το οππλοστάσιό του

Ο ΠΑΟΚ μπήκε συγκεντρωμένος και οι παίκτες του είχαν όρεξη. Ο Σοφοκλής έβαλε όλες τις βολές στο πρώτο δεκάλεπτο, νομίζω είχε 6/6. Μετά σχετικά ισορροπήσαμε το ματς. Ο Λαμπρόπουλος μπήκε φαντάρος και γύρισε την Πέμπτη. ο Τζαγουάρα ήταν άρρωστος αυτή την εβδομάδα όπως και ο Γουντς ενώ ξέρετε το πρόβλημα με τον Ντίλαρντ. Αυτά μας επηρέασαν απέναντι σε έναν καλύτερο αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί για να βγει πέμπτος. Μπορεί να κάνει το 4Χ4 γιατί έχει βατό πρόγραμμα. Νομίζω μεταξύ εμάς και του Ρεθύμνου θα κριθεί το κομμάτι των πλέι οφ για το ποια θα είναι η όγδοη ομάδα".

Photo Credits: Actionimages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ - Απόλλων Πάτρας 80-67

News 24/7

24MEDIA NETWORK