"Μας στενοχωρούν οι οπαδοί μας"

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ Λίνος Χρυσικόπουλος μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί του Αρη στον Sport24 Radio και στην εκπομπή “Πάμε Αποδυτήρια” με τον Ακη Δημακό.

Για το πώς κατάφερε ο ΠΑΟΚ να νικήσει ενώ είχε 0/20 τρίποντα: “Είχαμε 0/20 τρίποντα, είχαμε όμως και ένα εξαιρετικό ποσοστό μέσα στη ρακέτα. Ο Αρης πήρε μια διαφορά και όταν σταμάτησε, εκμεταλλευόμενοι τον Κλάντον που ήταν σε καταπληκτική μέρα, καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη”.

Για τους βασικούς λόγους της νίκης: “Ξέραμε ότι αν κερδίζαμε τα ριμπάουντ και σταματούσαμε τους αιφνιδιασμούς του Αρη, θα είχαμε τύχη στο παιχνίδι. Αυτό κάναμε και πήραμε τη νίκη”.

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: “Μας στενοχωρεί που πρέπει να παίζουμε με τον Αρη, τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό, για να έχουμε κόσμο στο γήπεδο. Κάνουμε πάντως ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τον ικανοποιήσουμε”.

Για τις αναμετρήσεις με την Παρτιζάν στο Basketball Champions League: “Να το χαρούμε σήμερα και από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία για το ευρωπαϊκό, όπου για να έχουμε συνέχεια πρέπει την Τετάρτη να πάρουμε τη νίκη απέναντι στην Παρτιζάν”.