"Μας στενοχωρούν οι οπαδοί μας"

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ Λίνος Χρυσικόπουλος μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί του Αρη στον Sport24 Radio και στην εκπομπή “Πάμε Αποδυτήρια” με τον Ακη Δημακό.

"Μας στενοχωρούν οι οπαδοί μας"

Για το πώς κατάφερε ο ΠΑΟΚ να νικήσει ενώ είχε 0/20 τρίποντα: “Είχαμε 0/20 τρίποντα, είχαμε όμως και ένα εξαιρετικό ποσοστό μέσα στη ρακέτα. Ο Αρης πήρε μια διαφορά και όταν σταμάτησε, εκμεταλλευόμενοι τον Κλάντον που ήταν σε καταπληκτική μέρα, καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη”.

Για τους βασικούς λόγους της νίκης: “Ξέραμε ότι αν κερδίζαμε τα ριμπάουντ και σταματούσαμε τους αιφνιδιασμούς του Αρη, θα είχαμε τύχη στο παιχνίδι. Αυτό κάναμε και πήραμε τη νίκη”.

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: “Μας στενοχωρεί που πρέπει να παίζουμε με τον Αρη, τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό, για να έχουμε κόσμο στο γήπεδο. Κάνουμε πάντως ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τον ικανοποιήσουμε”.

Για τις αναμετρήσεις με την Παρτιζάν στο Basketball Champions League: “Να το χαρούμε σήμερα και από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία για το ευρωπαϊκό, όπου για να έχουμε συνέχεια πρέπει την Τετάρτη να πάρουμε τη νίκη απέναντι στην Παρτιζάν”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK