Μαυροκεφαλίδης: "Σέβομαι τον ΠΑΟΚ, λυπάμαι για ό,τι έγινε"

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης σχολιάζει στο Contra.gr τα "γαλλικά" που άκουσε από οπαδούς του ΠΑΟΚ στον οποίο ανδρώθηκε, αναφέρεται στο καθαρό μυαλό της ΑΕΚ στο σαββατιάτικο παιχνίδι αλλά και στο ματς του ΟΑΚΑ

Μαυροκεφαλίδης: "Σέβομαι τον ΠΑΟΚ, λυπάμαι για ό,τι έγινε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ πήρε αυτό που ήθελε στο "Παλατάκι"... Κέρδισε με 59-68 και έτσι η σειρά της προημιτελικής φάσης μεταξύ των δύο ομάδων θα οδηγηθεί και σε τρίτο ματς. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στον αγώνα του Σαββάτου (23/4) έδωσε πολλές βοήθειες στην "Ενωση" με τους 14 πόντους και τα 12 ριμπάουντ που "μάζεψε", ωστόσο πέρασε και κάποιες... δύσκολες στιγμές αφού ο κόσμος του ΠΑΟΚ τον έβριζε γιατί θεώρησε πως προκαλούσε. Μετά το τέλος του παιχνιδιού o Eλληνας καλαθοσφαιριστής μίλησε στο Contra.gr για όσα έγιναν με τους οπαδούς των "ασπρόμαυρων" αλλά και για υπόλοιπα θέματα.

"Είχαμε καθαρό μυαλό και κερδίσαμε ξεκάθαρα"

Για το "διπλό" της ΑΕΚ και το γεγονός πως "αντέδρασε" μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ, αρχικά μας είπε: "Ξεκάθαρα χάσαμε το παιχνίδι από τα δικά μας χέρια στο ΟΑΚΑ. Είναι πολλά παιχνίδια που χάσαμε λόγω συγκέντρωσης ή λόγω πίεσης που έχουμε, δεν ξέρω... Ημασταν αποφασισμένοι (σ.σ. στο ματς που έγινε στο "Παλατάκι"), είχαμε καθαρό μυαλό και κερδίσαμε ξεκάθαρα. Δεν έχουμε να πούμε τίποτα λεπτομέρειες... (σ.σ. εννοεί για τον τρόπο που κέρδισε η ΑΕΚ)".

"Ολα τα παιδιά δουλεύουν πολύ, είμαστε πάρα πολύ καλή ομάδα"

Η πίστη του Μαυροκεφαλίδη στις δυνατότητες της ομάδας του είναι μεγάλη... "Πιστεύω πως είμαστε πραγματικά μια πάρα πολύ καλή ομάδα και δεν το έχουμε δείξει γιατί υπήρχαν διάφορα πράγματα όλη την χρονιά. Είναι μια περίεργη χρονιά για την ΑΕΚ. Αλλά πραγματικά πιστεύω πως είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ολα τα παιδιά το ξέρουνε γιατί δουλεύουν πάρα πολύ. Η δουλειά κάνει την διαφορά και εμείς το κάνουμε αυτό. Ομως πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο, αυτό είναι το βασικό".

"Πρέπει να έχουμε την συγκέντρωση του παιχνιδιού της Πυλαίας"

Γα το τρίτο ματς που θα γίνει την Μ. Τετάρτη μεταξύ των δύο "Δικεφάλων" στο ΟΑΚΑ (όποιος κερδίσει, θα προκριθεί στην ημιτελική φάση), τόνισε: "Είναι ένα παιχνίδι που εμείς θα πρέπει να κερδίσουμε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι όπως τώρα, εδώ στη Πυλαία (σ.σ. οι δηλώσεις έγιναν λίγο πριν φύγει η ΑΕΚ από το "Παλατάκι"), εγώ προσωπικά δεν έχω να φοβηθώ τίποτα".

"Καλύτερός μας παίκτης ο Μιλόσεβιτς"

Πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη ο Μαυροκεφαλίδης στα τελευταία έξι ματς που έχει παίξει κόντρα στους "ασπρόμαυρους" ως παίκτης του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, είχε 16,6 πόντους μέσο όρο και το Σάββατο με τους 14 πόντους του συνέχισε την καλή παράδοση απέναντι στους "ασπρόμαυρους". Ο ίδιος πάντως δεν το βλέπει έτσι... "Καμιά παράδοση... Ο καλύτερός μας παίκτης ήταν η ομάδα. Και σαν όνομα, μπορώ να πω πως ήταν ο Μιλόσεβιτς. Εγώ θα κάνω αυτά που είναι να κάνω, γι' αυτό πληρώνομαι... Νομίζω όμως την διαφορά την κάνουν οι άλλοι παίκτες", ανέφερε ο Μαυροκεφαλίδης.

"Αγαπώ απεριόριστα τον ΠΑΟΚ, ξέρουν οι άνθρωποί του τι χαρακτήρας είμαι"

Στον σαββατιάτικο αγώνα ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής "άκουσε" πολλά "γαλλικά" από τους οπαδούς των "ασπρόμαυρων" και σίγουρα αυτό μόνο... αδιάφορο δεν μπορεί να είναι για έναν παίκτη που ανδρώθηκε στον ΠΑΟΚ. Οταν του ζητήσαμε ένα σχόλιο για όσα έγιναν με τους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης (σ.σ. θεώρησαν πως ο Μαυροκεφαλίδης προκάλεσε και τον έβριζαν), υπογράμμισε:

"Η αντίδραση του κόσμου ήταν λογική, αλλά εγώ παίζω για να κερδίζω. Σέβομαι και αγαπώ απεριόριστα τον ΠΑΟΚ και όλους τους ανθρώπους του και το ξέρουνε πάρα πολύ καλά όλοι τους. Και ξέρουνε τι χαρακτήρας είμαι. Ποτέ δεν θα προκαλούσα κανέναν, ειδικά τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Γι' αυτό που έγινε (σ.σ. για τα "γαλλικά" που ακούστηκαν εναντίον του και το γενικότερο κακό κλίμα που διαμορφώθηκε γι' αυτόν από τους φίλους του "Δικεφάλου"), λυπάμαι... Πραγματικά δεν προκαλούσα εγώ, άλλοι με προκαλέσανε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η επίθεση και το φετινό αρνητικό ρεκόρ
Έβρισε τον διαιτητή Πηλοΐδη ο Βασιλειάδης
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 59-68

News 24/7

24MEDIA NETWORK