Με Παπαδόπουλο ο νέος ΠΑΟΚ

Ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο "Παλατάκι", στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν. Μεταξύ αυτών και ο νεαρός Παπαδόπουλος.

Με Παπαδόπουλο ο νέος ΠΑΟΚ

Άρχισε η δουλειά στον ΠΑΟΚ. Σούλης Μαρκόπουλος και παίκτες βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο "Παλατάκι" στην πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν και μπήκαν σε ρυθμούς προετοιμασίας.

Με τον "Δικέφαλο" γυμνάζεται και ο νεαρός Βασίλης Παπαδόπουλος, για τον οποίο είχε γράψει το Contra.gr. Πρόκειται για πρώην παίκτη του Μαντουλίδη, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο τον Δεκέμβριο, μόλις δηλαδή ενηλικιωθεί.

Από την πλευρά του παίκτη προκύπτει αρχική συμφωνία, από τον ΠΑΟΚ λένε πως θα συνεχίσει τις προπονήσεις και θα υπογράψει κάποια στιγμή. Πρόσφατα είχαμε γράψει επίσης για την απόκτηση του 15χρονου Αντώνη Καραγεωργίου, ο οποίος θεωρείται μεγάλο ταλέντο, κινήσεις που δείχνουν τη διάθεση να γίνουν επενδύσεις σε νέο αίμα.

Επιστρέφοντας στα της "πρώτης", συμμετείχαν 14 παίκτες. Οι Βαγγέλης Μαργαρίτης, Απόλλων Τσόχλας, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Νίκος Καμάρας, Τζόρνταν Σάιμπερτ, Μπράντον Τέιλορ, Νέναντ Μιλιένοβιτς, Ζάνις Πέινερς και οι νεαροί Δημήτρης Καραμανώλης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Κώστας Βλαγκόγιας, Γιάννης Γιανναράς και Παναγιώτης Καραγιώργος.

Την προπόνηση είδαν από κοντά οι Πρέλεβιτς, Γαλατσόπουλος και Σταυρόπουλος, ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ ο Τέλης Ζουρνατσίδης στη σύντομη ομιλία του ευχήθηκε υγεία, θετική διάθεση και μία επιτυχημένη σεζόν. Ο Σούλης Μαρκόπουλος, αφού χαιρέτησε και καλωσόρισε όλους τους παίκτες, ξεκίνησε τη δίωρης διάρκειας προπόνηση.

Περί ενίσχυσης στη ρακέτα

Από εκεί και πέρα την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπογράψει τετραετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ο νεαρός Δημήτρης Καραμανώλης

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον παίκτη ρακέτας, θέμα για το οποίο έχουν γίνει συζητήσεις με τον Γιώργο Γεωργάκη, λέγεται πως τουλάχιστον στην παρούσα φάση δεν απασχολεί το ζήτημα της απόκτησης ενός πέμπτου ψηλού, δίχως αυτό να σημαίνει πως αποκλείεται κάποια εξέλιξη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK