"Μέσα" ο Μαργαρίτης

Την Τετάρτη επέστρεψε στις προπονήσεις ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ο οποίος την Δευτέρα και την Τρίτη έμεινε εκτός λόγω του τραυματισμού του στο ματς με τα Τρίκαλα.

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης (30/03) συμμετείχε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης. Έτσι τέθηκε ξανά στην διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου καθώς τη Δευτέρα (28/03) και την Τρίτη (29/03) είχε προφυλαχτεί (και έμεινε εκτός) γιατί είχε κάνει τέσσερα ράμματα κάτω από το δεξί μάτι (ζυγωματικό) μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τα Τρίκαλα.

Πάντως παρά το χτύπημα που είχε δεχτεί, δεν εκφραζόταν ανησυχία για την κατάστασή του και έτσι επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Ο κόουτς του "Δικεφάλου" δεν είχε απουσίες την Τετάρτη ενώ όπως έγινε γνωστό από την ΚΑΕ, από πέντε ευρώ θα ξεκινούν οι τιμές των εισιτηρίων για το εντός έδρας σαββατιάτικο ματς με τον Κόροιβο.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".