"Μέσα" οι Τέπιτς, Ντούβνιακ και Μάρκοβιτ

Οι Νίκολα Μάρκοβιτς, Ούρος Ντούβνιακ και Μιλένκο Τέπιτς επέστρεψαν στις προπονήσεις την Πέμπτη ενώ ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης για μια ακόμη μέρα "έβγαλε" σημαντικό μέρος του προγράμματος.

"Μέσα" οι Τέπιτς, Ντούβνιακ και Μάρκοβιτ
INTIME SPORTS

Στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου είναι πλέον οι Νίκολα Μάρκοβιτς, Ούρος Ντούβνιακ και Μιλένκο Τέπιτς. Οι τρεις Σέρβοι εκμεταλλευόμενοι την άδεια που τους έδωσε η ΚΑΕ, ήταν στη χώρα τους τις τελευταίες μέρες αλλά την Πέμπτη ξεκίνησαν και πάλι προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ (την Τετάρτη προπονήθηκαν οι Ελληνες παίκτες).

Από εκεί και πέρα ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης συμμετείχε και μία ακόμη μέρα σε σημαντικό μέρος της προπόνησης (όπως έγινε την Tετάρτη) και έτσι σταθερά ανεβάζει στροφές μετά το διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική.

Ο Βασιλειάδης για τις ενοχλήσεις στο πέλμα συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ενώ η προπόνηση έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του "PAOK Sports Arena" καθώς η κεντρική σάλα του γηπέδου είναι κατειλημμένη για το τετραήμερο "σχολείο" ποδοσφαίρου σάλας, στο οποίο συμμετέχουν 100 παιδιά ηλικίας 10-12 ετών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK