Μιλιένοβιτς: "Να γίνω ο ηγέτης του ΠΑΟΚ"

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Νέναντ Μιλιένοβιτς, ο νέος Σέρβος γκαρντ του ΠΑΟΚ.

Μιλιένοβιτς: "Να γίνω ο ηγέτης του ΠΑΟΚ"

Η πρώτη άφιξη των μεταγραφικών αποκτημάτων του ΠΑΟΚ είναι γεγονός, καθώς την Τρίτης ήρθε στη Θεσσαλονίκη ο Νέναντ Μιλιένοβιτς για να είναι "παρών" στην πρώτη συγκέντρωση της Τετάρτης.

Την περασμένη σεζόν ο Σέρβος πλέι μέικερ έπαιξε στην Σεβίλλη και είχε 5,4 πόντους ανά αγώνα. Αν και το 2015 είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο, τελικά το 2016 το έλυσε.

"Θέλω να βελτιωθώ στον ΠΑΟΚ"

Ο Μιλιένοβιτς δήλωσε: "Το να έρθω στον ΠΑΟΚ είναι μια καλή κίνηση. Θέλω να βελτιωθώ εδώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει παράδοση στο να έχει στο ρόστερ του Σέρβους παίκτες: "Ξέρω πως πέρυσι στην ομάδα ήταν τρεις Σέρβοι. Ξέρω πως πέρασε από την ομάδα ο Στογιάκοβιτς, φυσικά ξέρω τον Πρέλεβιτς που είναι πρόεδρος ενώ μίλησα με τον Τέπιτς και μου είπε πολύ καλά λόγια για την ομάδα".

Για το αν μίλησε με τον Πρέλεβιτς: "Οχι ακόμη. Θα μιλήσω στο γήπεδο. Είναι καλό που είναι από την χώρα μου. Εχω ακούσει καλά πράγματα για όλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και ανυπομονώ να μιλήσω μαζί τους".

Για το αγωνιστικό στιλ του: "Θέλω να τρέχει η ομάδα και ο καθένας να παίρνει την μπάλα όποτε πρέπει. Θέλω να είμαι ηγέτης και λόγω χαρακτήρα αλλά και λόγω θέσης. Είναι νωρίς για να θέσουμε προσδοκίες από τώρα. Είναι κίνητρο το ότι θα έχω μεγαλύτερο ρόλο στον ΠΑΟΚ (σ.σ. σε σχέση με αυτόν που είχε στη Σεβίλλη)".

Για τους πολλούς νεαρούς παίκτες που έχει φέτος ο ΠΑΟΚ: "Αυτό έχει τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματά του. Το γεγονός πως θα είναι παίκτες από το ΝCAA σημαίνει πως δεν θα έχουν εμπειρία. Ομως θα τρέχουν, θα έχουν ενέργεια και θα μπορούν να παίξουν άμυνα".

Για το αν έχει κάποιο πρότυπο παίκτη: "Μου έρχεται από το μυαλό ο Τεόντοσιτς. Είναι ο καλύτερος παίκτης στην Σερβία τα τελευταία 10 χρόνια. Μικρός μου άρεζε ο Μποντιρόγκα και ο Στογιάκοβιτς. Ηταν απίστευτη η πάσα που έδωσε ο Τεόντοσιτς στο ματς με τις ΗΠΑ. Προσπαθώ να μάθω από αυτόν".

Για το τι μήνυμα θέλει να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Να είναι κοντά στην ομάδα και από μέρους μας θα κάνουμε τα πάντα σαν ομάδα για να είναι χαρούμενοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK