Μιλιένοβιτς: "ΠΑΟΚ, η καλύτερη επιλογή"

Ανυπόμονος να ξεκινήσει προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ δήλωσε ο νεαποκτηθείς Νέναντ Μιλιένοβιτς.

Μιλιένοβιτς: "ΠΑΟΚ, η καλύτερη επιλογή"
Μιλιένοβιτς ΠΑΟΚ

Ο Νέναντ Μιλιένοβιτς ανακοινώθηκε την Τρίτη από τον ΠΑΟΚ και την Τετάρτη μίλησε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του

Ο 23χρονος Σέρβος πλέι μέικερ είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

Για την μεταγραφή του με τον ΠΑΟΚ: " Μίλησα με το μάνατζέρ μου και όταν μου είπε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ήξερα ότι είναι μία εξαιρετική επιλογή για μένα και έτσι ξεκινήσαμε τις διαπραγματεύσεις. Έχω επισκεφθεί αρκετές φορές τη Θεσσαλονίκη και μπορώ να πω ότι είναι μία όμορφη όλη. Μου αρέσει. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ γνωστή ομάδα στη Σερβία, ειδικά όσον αφορά την σπουδαία παράδοση που έχει τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και για τους φιλάθλους του. Όλα αυτά τα έλαβα υπόψη μου, όταν χρειάστηκε να πάρω την απόφασή μου για την ομάδα στην οποία θα αγωνιστώ την επόμενη σεζόν. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη επιλογή για μένα".

Για το ότι τον Απρίλιο του 2015 είχε την πρώτη του αγωνιστική εμπειρία απέναντι στον ΠΑΟΚ, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο "Παλατάκι" (είχε σημειώσει 24 πόντους): " Θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι. Είχαμε ένα φιλικό με την προηγούμενη ομάδα μου την Mέγκα Λεκς, είχαμε κερδίσει με διαφορά 7 πόντων και αυτό που πραγματικά με είχε εντυπωσιάσει ήταν το γήπεδο του ΠΑΟΚ, όπως και όλα όσα είδα γύρω από την ομάδα".

Για την σεζόν 2015-16 στο ισπανικό πρωτάθλημα (έπαιξε στην Σεβίλλη): " Έμαθα πολλά την περσινή χρονιά στην Ισπανία. Αγωνίστηκα απέναντι στους καλύτερους παίκτες και στις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και αυτό σίγουρα με βοήθησε να γίνω καλύτερος. Είχα καλό ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά στο δεύτερο κομμάτι της χρονιάς μειώθηκε ο χρόνος συμμετοχής μου. Σαν ομάδα πάντως η Σεβίλλη είχε μία καλή σεζόν".

Για τις προσδοκίες του στον ΠΑΟΚ: " Ελπίζω ότι έρχεται μία σπουδαία χρονιά και για την ομάδα, αλλά και για μένα. Θα μπορέσουμε όμως να πούμε περισσότερα όταν θα έχει συμπληρωθεί το ρόστερ μας και θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε σαν ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου, το μόνο για το οποίο μπορώ να υποσχεθώ είναι πολύ σκληρή δουλειά στη διάρκεια του καλοκαιριού ώστε να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που πάντα έχει υψηλές προσδοκίες σε οποιαδήποτε διοργάνωση και εάν αγωνίζεται. Είναι βεβαίως πολύ νωρίς για να προβλέψουμε τι θα συμβεί στη διάρκεια της σεζόν. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας, ακόμη και για το πρώτο μας παιχνίδι. Θα πούμε περισσότερα τον Αύγουστο. Ανυπομονώ πάντως να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσω να δουλεύω με τη νέα μου ομάδα".

Για το μήνυμά που θέλει να στείλει στους φίλους του ΠΑΟΚ: " Θέλω απλά να τους πω να είναι μαζί μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και στις καλές, αλλά και στις κακές στιγμές, όπως έχουμε μάθει ότι κάνουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και έχουν αποκτήσει αυτή την φήμη και στη Σερβία. Και εμείς από την πλευρά μας πιστεύω ότι με την βοήθειά τους, θα κάνουμε αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο για να έρθουν τα αποτελέσματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σέρβο πλέι μέικερ πήρε ο ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK