Μόνος του τηλεοπτικά ο ΠΑΟΚ από το 2017

Στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μετέφερε πως αν δεν υπάρχει κεντρική διαχείριση στο θέμα των τηλεοπτικών το 2017, θ' αρχίσει και αυτή να κινείται μόνη της.

Μόνος του τηλεοπτικά ο ΠΑΟΚ από το 2017

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς εκπροσώπησε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ που έγινε τη Δευτέρα και κατά τη διάρκεια του οποίου συζητήθηκε το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Η συμφωνία των ομάδων με την NOVA έως το 2017 (θα υπάρχει μια μικρή αύξηση στα έσοδα) βρίσκεται σε καλό δρόμο και το επόμενο διάστημα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές.

Τι προκύπτει από τον "Δικέφαλο" για το συγκεκριμένο ζήτημα των τηλεοπτικών; Ενημέρωσε πως αν το 2017 δεν υπάρχει κεντρική διαχείριση με τη συμμετοχή 14 ομάδων, θα προχωρήσει μόνος του προστατεύοντας τα συμφέροντά του.

Η ΚΑΕ έχει εκφράσει την άποψη πως στην κεντρική διαχείριση πρέπει να συμμετέχουν όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν συμβαίνει απόντων των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.

Καιροφυλακτεί για Τόμας

Στα των μεταγραφικών ο ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να ασχοληθεί με την περίπτωση του Τόρεϊ Τόμας (εφόσον δεν μείνει στον Άρη) καθώς στους κόλπους των "ασπρόμαυρων" υπάρχει καλή άποψη για τις δυνατότητές του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK