Νέο λίφτινγκ στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ

Την Παρασκευή (2/9) μπήκαν κάποιες τελευταίες "πινελιές" στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ τα οποία ανακατασκευάστηκαν

Αλλαγές στο γήπεδο του ΠΑΟΚ... Δεν είναι μόνο το ότι "ξηλώθηκαν"  τα μπλε και τα κόκκινα καθίσματα που υπήρχαν στις κερκίδες με αποτέλεσμα να υπάρχουν πλέον μόνο μαύρα και άσπρα καθίσματα, υπήρχε και ανακατασκευή των αποδυτηρίων στο γήπεδο.

Κάποιες τελευταίες "πινελιές" μπήκαν την Παρασκευή (ρεπό για τους παίκτες) και η ΚΑΕ ανέφερε: "Ρεπό σήμερα για την ομάδα και ευκαιρία για τις τελευταίες πινελιές στα νέα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ στο "Παλατάκι".

Η ανακατασκευή έγινε από την χορηγό εταιρία ΑΝΑΔΟΜΩ, με βασικό μέλημα την λειτουργικότητα και την παροχή περισσότερων ανέσεων στους καλαθοσφαιριστές και πάντα σε ασπρόμαυρο χρώμα".

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.