Νοκ άουτ ο Μαργαρίτης, χάνει τη Σμύρνη

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε πως έχει οστικό οίδημα.

Δυσάρεστα νέα για τον ΠΑΟΚ καθώς ο Βαγγέλης Μαργαρίτης θ' αναγκαστεί να μείνει εκτός για δύο εβδομάδες.

Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ είχε κάποιες ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και την Παρασκευή υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η πηγή του προβλήματα. Οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει οστικό οίδημα και θα χρειαστεί ξεκούραση και ειδικό πρόγραμμα.

Ως εκ τούτου δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Σμύρνη για το Pinar Cup 2015 και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της νέας σεζόν. Πλέον ο ίδιος θα ακολουθήσει εντατική θεραπευτική αγωγή και φυσιοθεραπεία.

Οι τρεις που έμειναν

Πλέον μετά τον τραυματισμό του Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο ΠΑΟΚ στη ρακέτα έχει μείνει με τον Νίκολα Μάρκοβιτς, τον Κώστα Κακαρούδη και τον νεαρό Θωμά Κώττα. Γίνεται αντιληπτό πως η ανάγκη για άμεση απόκτηση ενός σέντερ είναι επιβεβλημένη. Μεταξύ των διαθέσιμων επιλογών είναι ο Φεντόρ Λικχολίτοφ, αν και αυτή την στιγμή ο "Δικέφαλος" προσανατολίζεται σε καλαθοσφαιριστές από τις ΗΠΑ.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.