Ντούβνιακ: "Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί"

Ο Ούρος Ντούβνιακ υπογράμμισε πως δεν... ξεγελά τον ΠΑΟΚ ο υποβιβασμός της Καβάλας στην Α2

Ντούβνιακ: "Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Oπως είχαμε αναφέρει, στον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα το εκτός έδρας ματς με την Καβάλα παρά τον υποβιβασμό της ομάδας του Στηβ Γιατζόγλου στην Α2 και ο Ούρος Ντούβνιακ τόνισε πως οι "Αργοναύτες" μπορούν να γίνουν περισσότεροι επικίνδυνοι στον αγώνα καθώς δεν θα έχουν πίεση για το θετικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα o Σέρβος καλαθοσφαιριστής του "Δικεφάλου" έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

"Φτάσαμε λοιπόν στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Κάναμε πολλά λάθη στη διάρκεια της χρονιάς και τα πληρώσαμε. Είναι δεδομένο λοιπόν ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τελευταίο μας παιχνίδι απέναντι στην Καβάλα, γιατί πρέπει να κερδίσουμε και να πάρουμε την 5η θέση στην κανονική περίοδο. Είναι κάτι που χρειαζόμαστε και για την συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος στα πλέι οφ, αλλά το χρειάζεται η ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Δεν μας ξεγελά το γεγονός ότι η Καβάλα έχει υποβιβαστεί. Είναι μία ομάδα με καλούς παίκτες και ειδικά σε αυτό το παιχνίδι δεν έχει τίποτα να χάσει. Θα παίξουν χωρίς πίεση, αυτό είναι σίγουρο, και σε κάθε περίπτωση θα τους κάνει περισσότερο επικίνδυνους.

Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό γιατί πλησιάζουν και τα πλέι οφ. Ελπίζω λοιπόν σε καλό παιχνίδι και φυσικά στη νίκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK