Ο Κλάντον και οι δύο περιφερειακοί

Την πρώτη προπόνηση του με τον ΠΑΟΚ έκανε ο Κιθ Κλάντον, ο οποίος γνωρίστηκε με τον Σούλη Μαρκόπουλο και τους νέους συμπαίκτες του.

Ο Κιθ Κλάντον ήρθε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και νωρίς το απόγευμα έκανε την πρώτη προπόνησή του στον ΠΑΟΚ, έχοντας μια πρώτη γνωριμία μει τον Σούλη Μαρκόπουλο και τους άλλους παίκτες.

Πλέον ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός θα προετοιμαστεί για τον αγώνα με το Λαύριο, στον οποίο και θα ντεμπουτάρει. Τόσο οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" όσο και ο ίδιος θεωρούν ότι μπορεί να βοηθήσει άμεσα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ενίσχυση της περιφέρειας, τον ΠΑΟΚ θα μπορούσαν ν' απασχολήσουν σε θεωρητικό επίπεδο ο Λάρι Ντρου, που έμεινε ελεύθερος από την Μονακό, και ο Ντάριους Ουάσινγκτον ο οποίος αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας. Για τον πρώτο είχε γίνει κουβέντα απ' όταν είχε συμβόλαιο με τους Γάλλους, αλλά η περίπτωσή του δεν προκρίθηκε τότε, ο δεύτερος είναι ακριβός.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!