Ο Κόρφας και η... απίστευτη μπουνιά του

Το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα, μας "προσφέρει" την ευκαιρία να θυμηθούμε την μπουνιά που έδωσε ο Τζον Κόρφας σε αντίπαλό του σε εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τους Σέρβους.

Ο Κόρφας και η... απίστευτη μπουνιά του

Με τον Ερυθρό Αστέρα θα "συγκρουστεί" το βράδυ (11/3, 21.00) ο Παναθηναϊκός και αυτό το ματς μας δίνει την ευκαιρία να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και να θυμηθούμε ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ απέναντι στον συγκεκριμένο σύλλογο της Σερβίας. Το 1988 ο "Δικέφαλος" αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα, με τον Τζον Κόρφα να εκνευρίζεται πολύ κατά την διάρκεια του αγώνα και να φτάνει στο σημείο να δώσει μπουνιά σε αντίπαλό του (Γιάνκοβιτς)!

Ο "Τεν-Τεν" είχε... θυμώσει με το σκληρό παιχνίδι από πλευράς του καλαθοσφαιριστή των Σέρβων και έτσι δεν συγκράτησε τα νεύρα του με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια (σ.σ. την μπουνιά δηλαδή). Στο γήπεδο επικράτησε ένταση μετά το χτύπημα του Κόρφα, πιάστηκαν στα χέρια κάποιοι παίκτες ενώ σε εκείνο το παιχνίδι αξίζει να σημειωθεί πως αντίπαλος του "Δικεφάλου" ήταν ο Μπάνε Πρέλεβιτς ο οποίος τότε αγωνιζόταν στον Ερυθρό Αστέρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK