Ο Μαρκόπουλος και η πιο "σφιχτή" άμυνα

Στον Σούλη Μαρκόπουλο δεν είχε αρέσει η άμυνα στο ματς με τον Κόροιβο, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν βελτιωμένος απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα και Τράμπζονσπορ έχοντας παθητικό 64 πόντους μέσο όρο.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο του φιλικό κέρδισε τον Κόροιβο με 92-74, ωστόσο υπήρχαν προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Σε αυτό ο "Δικέφαλος" είχε δεχτεί 42 πόντους δείχνοντας αμυντικά νωθρός και αυτό το στοιχείο ήταν κάτι που το είχε υπογραμμίσει ο Σούλης Μαρκόπουλος στους παίκτες του κάνοντας τις σχετικές παρατηρήσεις του.

Καλύτερος αμυντικά στο Mega Leks Cup

Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να "κρατήσει" ο "Δικέφαλος" στα φιλικά που έδωσε στην Σερβία (στο Mega Leks Cup) απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα και Τράμπζονσπορ, είναι η πιο "σφιχτή" άμυνα που είχε σε σχέση με το ματς κόντρα στον Κόροιβο. Ήταν βελτιωμένος ο ΠΑΟΚ απέναντι στους Σέρβους, κόντρα στους Τούρκους ήταν ακόμη καλύτερος και στα δύο ματς δέχτηκε μέσο όρο 64 πόντους.

Αν μη τι άλλο, οι παρατηρήσεις που έγιναν από τον Μαρκόπουλο μετά το παιχνίδι με τον Κόροιβο είχαν... αποτέλεσμα.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.