Ο Μαυροειδής, ο Αμερικανός και οι χορηγίες

Η απόφαση του Δημήτρη Μαυροειδή, η περίπτωση Αμερικανού ψηλού και ο Μάνος Μαλέλης που θα προσπαθήσει να "τρέξει" το θέμα των χορηγιών.

H περίπτωση του Δημήτρη Μαυροειδή δεν έχει αποκλειστεί στον ΠΑΟΚ, όσο αυτός δεν υπογράφει σε άλλη ομάδα, ενώ "κυκλοφορεί" το σενάριο παραμονής του στην Κηφισιά.

Ο ατζέντης του υποστηρίζει ότι ο 30χρονος σέντερ έχει πρόταση από τους δύο συλλόγους και πως υπάρχει η προοπτική αποδέσμευσης (πάντως αυτό προκαλεί εντύπωση γιατί στο "δικέφαλο" έχουν τονίσει πως δεν θέλουν να στηρίζεται σε παίκτες που μπορεί να αποχωρήσουν μέσα στη σεζόν).

Πάντα με βάση τα όσα "βγαίνουν" από τον μάνατζερ του, ο Δημήτρης Μαυροειδής θα πάρει την Τρίτη (22/9) την τελική του απόφαση αναφορικά με το μέλλον της καριέρας του.

Στο μεταξύ, από την πιάτσα των ατζέντηδων προκύπτει πως άνθρωπος του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μεταφέρει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο η απόκτηση Αμερικανού ψηλού, με τον οποίο υπάρχει επαφή.

Τέλος, ο Μάνος Μαλέλης σκοπεύει να έχει επαφές με υποψήφιους χορηγούς για την ΚΑΕ το επόμενο διάστημα, ζήτημα που είχε "παγώσει" τον Αύγουστο ελέω capital controls.

Podcasts

Ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο;

Η επικείμενη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα εξετάζονται από το Pod-όσφαιρο, που απαντά στο αν ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο του Ολυμπιακού.