Ο ΠΑΟΚ, ο Πρέλεβιτς και το Champions League

Την Τρίτη ενημερώθηκε ο Μπάνε Πρέλεβιτς για το Champions League της νέας σεζόν. Εξτρα κίνητρο η πέμπτη θέση για την συμμετοχή στην διοργάνωση, επιστρέφουν στην Πέμπτη οι Τέπιτς, Ντούβνιακ και Μάρκοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ, ο Πρέλεβιτς και το Champions League
Πρέλιεβιτς-Σαββίδης-ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το παρών στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ έδωσε την Τρίτη ο Μπάνε Πρέλεβιτς και αποφασίστηκε η συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στο Champions League, στο οποίο ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να δώσει το παρών την νέα σεζόν.

Από την στιγμή που στην συγκεκριμένη διοργάνωση συμμετέχουν ο τρίτος, ο τέταρτος και ο πέμπτος της βαθμολογίας (θα υπάρχουν βαθμολογικά κριτήρια), η κατάκτηση της πέμπτης θέσης αποτελεί ένα ακόμη κίνητρο για τους "ασπρόμαυρους". Πάντως, υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να δοθούν wild card σε κάποιες ομάδες. Αυτό πάντως δεν είναι κάτι οριστικό, άρα ο "Δικέφαλος" θα πρέπει να έχει το μυαλό του στην πέμπτη θέση.

Η κατάκτηση της πέμπτης θέσης είναι ο στόχος για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αφού στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να "αρπάξει" την τρίτη θέση αποκλείοντας αρχικά είτε τον Αρη, είτε την ΑΕΚ. Στον "Δικέφαλο" θέλουν στα πλέι οφ να είναι σε καλή κατάσταση οι Σχορτσανίτης και Βασιλειάδης ενώ είναι πάντα ανοιχτό το θέμα της ενίσχυσης που για να "τρέξει", πρέπει να είναι τακτοποιημένο το ζήτημα της φορολογικής ενημερότητα και φυσικά να βρεθεί ο παίκτης ή οι παίκτες που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της ομάδας.

Σχετικά με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν υπάρξει κάποια επαφή μαζί του ενώ από εκεί και πέρα στον ΠΑΟΚ στέκονται πως στο εξής το πρόγραμμα "χαλαρώνει" ενώ μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου υπάρχουν δύο ταξίδια, αυτά για τα ματς με τα Τρίκαλα και την Καβάλα. Τέλος, την Πέμπτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς και Τέπιτς (την Τετάρτη θα προπονηθούν οι Ελληνες) ενώ ο Γουίλιαμ Χάτσερ θα έχει 1-2 μέρες παραπάνω άδεια, με τον Αμερικανό να βρίσκεται στο Λονδίνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK