Ο Πρέλεβιτς, το Champions League και τα χαμόγελα

Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Μπάνε Πρέλεβιτς μετά την παρουσία του στην παρουσίαση του Champions League και στον ΠΑΟΚ υπάρχει ικανοποίηση για την αντιμετώπιση που υπήρχε προς τον "Δικέφαλο".

Ο Πρέλεβιτς, το Champions League και τα χαμόγελα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο Μπάνε Πρέλεβιτς ο οποίος εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ στην παρουσίαση του Champions League που έγινε στο Παρίσι. Γενικότερα στον "Δικέφαλο" είναι ικανοποιημένοι από την συμμετοχή στην νέα διοργάνωση της FIBA (όπως τόνισε ο Πρέλεβιτς, στο Champions League υπάρχει οικονομικό όφελος ενώ αυτό δεν συνέβη στο Eurocup) και υπάρχει ικανοποίηση αναφορικά με την αντιμετώπιση που υπήρχε προς τον ΠΑΟΚ στο Παρίσι, όπου "έτρεξαν" οι τελευταίες εξελίξεις για το Champions League.

Πλέον η αποστολή του "Δικεφάλου" είναι να τερματίσει τρίτος, τέταρτος ή πέμπτος στο πρωτάθλημα για να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή του στην νέα διοργάνωση της FIBA. Ο πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση της πέμπτης θέσης στην κανονική διάρκεια της Basket League και στις τάξεις του ΠΑΟΚ έχουν αντιληφθεί πως δεν "χωράνε" άλλα άσχημα αποτελέσματα. Η νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα είναι μονόδρομος και το θετικό για τον Σούλη Μαρκόπουλο είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα αφού το πρόγραμμα της Τρίτης ολοκληρώθηκε δίχως απρόοπτα.

Photo Credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK