Ο Πρέλεβιτς, το Δ.Σ. και η Ευρώπη

Την Τρίτη ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα βρεθεί στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ και θα υπάρχει ενημέρωση για το ζήτημα της συμμετοχής των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα δώσει το "παρών" την Τρίτη (1/3) στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, όπου θα συζητηθεί το θέμα της συμμετοχής των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη τη νέα σεζόν. Το Champions League της FIBA απασχολεί τον ΠΑΟΚ και ως γνωστόν μέσα στον μήνα ο πρόεδρος της ΚΑΕ βρέθηκε στην συνάντηση που αφορούσε τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Από εκεί και πέρα στο θέμα της ενίσχυσης από την πιάτσα των μάνατζερ προκύπτει πως ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να αναζητά "κοντό" και "ψηλό" και πως φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο το θέμα της αναζήτησης ενός περιφερειακού. Πάντως από τον "Δικέφαλο" κρατούν πιο χαμηλούς τόνους στο ζήτημα της ενίσχυσης δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν γίνεται έρευνα αγοράς.

Στα αγωνιστικά, την Τετάρτη (2/3) που θα αρχίσουν ξανά οι προπονήσεις θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση των Βασιλειάδη (ενοχλήσεις στο πέλμα) και Σχορτσανίτη (διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική).

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!