Ο Σαββίδης, το Champions League και η wild card

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κατακτήσει την πέμπτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αφού αυτή είναι σημαντική για να οριστικοποιήσει την συμμετοχή του στο Champions League της επόμενης σεζόν. Τι γίνεται όμως αν ο "Δικέφαλος" δεν βρεθεί στην πρώτη πεντάδα;

Ο Σαββίδης, το Champions League και η wild card
Σαββίδης-ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εδώ και καιρό είχαμε αναφέρει την προοπτική της wild card, από τους "ασπρόμαυρους" επιβεβαιώνεται πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να την διεκδικήσει και γενικότερα φαίνεται να υπάρχει ένα κλίμα (μετά την καλή αντιμετώπιση που είχε ο Μπάνε Πρέλεβιτς στο Παρίσι κατά την διάρκεια της παρουσίασης της νέας διοργάνωσης) πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πάρει wild card εφόσον τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά (δηλαδή δεν κατακτηθεί η τρίτη, η τέταρτη ή η πέμπτη θέση αφού υπάρχουν βαθμολογικά κριτήρια για την συμμετοχή στο Champions League) στο πρωτάθλημα.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση πως δεν θα γίνουν όσα πρέπει, για να κατακτηθεί η πέμπτη θέση στην κανονική διάρκεια της Basket League. Και επειδή στον ΠΑΟΚ ξέρουν πως η ομάδα θα πρέπει να είναι ανταγωνιστική στην συγκεκριμένη διοργάνωση και να "ανεβάσει" αρκετά το μπάτζετ της, κάποια στιγμή θέλουν να κάνουν μια αναλυτική συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη (ίσως γίνει αυτό άμεσα, αλλά θα πρέπει να "βολεύει" και το πρόγραμμα του ομογενή επιχειρηματία) για να ξέρουν τι μπορούν να περιμένουν από αυτόν.

Είτε δηλαδή να "μπει" στην ΚΑΕ, είτε να δώσει ένα έξτρα ποσό που θα διευκολύνει τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας. Φυσικά με την πλευρά του Σαββίδη, έχει συχνή επαφή (ειδικά μέσω της Γκοντσάρεβα) το τμήμα μπάσκετ ωστόσο θα πρέπει να υπάρχει και κάτι πιο... χειροπιαστό (άνθρωποι γύρω από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, θεωρούν πως θα βοηθηθεί ο μπασκετικός ΠΑΟΚ από τον Σαββίδη).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η πτώση του Μάρκοβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK