Ο "Σόφο" και η πρωτιά στις... ασίστ

Στα τελευταία τρία ματς του ΠΑΟΚ ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έχει δώσει τις περισσότερες ασίστ ανάμεσα στους παίκτες του "Δικεφάλου". Διαβάστε για τα νούμερά του.

Ο "Σόφο" και η πρωτιά στις... ασίστ
Σχορτσανίτης ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Το σκοράρισμα αλλά και το να "ανοίγει" διαδρόμους για τους συμπαίκτες του "τραβώντας" πάνω του παίκτες των αντιπάλων ομάδων, είναι κάτι που ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έχει δείξει αρκετές φορές ότι μπορεί να το κάνει καλά. Ωστόσο δεν είναι ο μόνος τομέας στον οποίο μπορεί να προσφέρει... Αν σταθούμε στα τελευταία τρία παιχνίδια του ΠΑΟΚ, θα διαπιστώσουμε πως ο "Σόφο" ξεχωρίζει στον "Δικέφαλο" στον τομέα των ασίστ. Εχουμε και λέμε...

Στο ματς με το Λαύριο ήταν πρώτος (μαζί με τον Χάτσερ) ανάμεσα στους παίκτες του ΠΑΟΚ στην συγκεκριμένη κατηγορία έχοντας τέσσερις ασίστ ενώ την σχετική πρωτιά την είχε και στον αγώνα με τα Τρίκαλα έχοντας δώσει -και πάλι- τέσσερις ασίστ. Απέναντι στον Κόροιβο ήταν στην δεύτερη θέση των παικτών του ΠΑΟΚ (μαζί με Τσόχλα, Ντούβνιακ και Χάτσερ) στον συγκεκριμένο τομέα έχοντας τρεις ασίστ (απέναντι στην ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου, πρώτος στις ασίστ από τον "Δικέφαλο" ήταν ο Κώστας Βασιλειάδης).

Κι αν δούμε συνολικά τα ματς με το Λαύριο, τα Τρίκαλα και τον Κόροιβο; Ο Σχορτσανίτης σε αυτά τα τρία παιχνίδια έχει τις περισσότερες ασίστ σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο παίκτη του ΠΑΟΚ καθώς έχει 11 και ο δεύτερος Χάτσερ έχει 9 (στα τελευταία τρία παιχνίδια ο μέσος όρος του στις ασίστ έπεσε αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να υπάρχει κανένα παράπονο για την φετινή -πολύ μεγάλη- προσφορά του Αμερικανού, για τον οποίο από τον Δεκέμβρη έχουμε αποκαλύψει πως στον ΠΑΟΚ τον θέλουν και για του χρόνου). Οπως και να έχει, δεδομένου πως παίζει ως σέντερ είναι σίγουρα σημαντική αυτή η πρωτιά του "Σόφο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK