Ο... σταθερότατος Χάτσερ

Συνήθεια πλέον έχει γίνει το να πετυχαίνει διψήφιο αριθμό πόντων ο Γουίλιαμ Χάτσερ καθώς κάτι τέτοιο έχει καταφέρει στα 15 από τα τελευταία 16 ματς του ΠΑΟΚ.

Ο... σταθερότατος Χάτσερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι καλές εμφανίσεις του Γουίλιαμ Χάτσερ είναι πολλές κατά την τρέχουσα σεζόν. Ο Αμερικανός σε πολλά ματς έχει προσφέρει αρκετά στον ΠΑΟΚ ενώ σε ό,τι αφορά τον αγώνα με τα Τρίκαλα ("διπλό" με 79-88), πέτυχε 22 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ των "ασπρόμαυρων".

Το να έχει διψήφιο αριθμό πόντων ο Χάτσερ έχει γίνει πλέον... συνήθεια, με τον ίδιο να έχει καταφέρει κάτι τέτοιο στα 15 από τα τελευταία 16 ματς του "Δικεφάλου" σε Ελλάδα και Ευρώπη (μετά τον αγώνα με την Καβάλα, είχε διψήφιο αριθμό πόντων απέναντι στην Ολντενμπουργκ δύο φορές, κόντρα στην Λιμόζ δύο φορές και απέναντι στην Βαλένθια σε ό,τι αφορά την Ευρώπη ενώ στην Ελλάδα ήταν "διψήφιος" κόντρα σε ΑΕΚ, Κηφισιά, Άρη, Ολυμπιακό, Ρέθυμνο, Παναθηναικό, Αρκαδικό, Απόλλωνα Πατρών, Λαύριο και Τρίκαλα και μόνο απέναντι στον Κολοσσό είχε μονοψήφιο αριθμό πόντων).

Αν μη τι άλλο ο Αμερικανός είναι σταθερότατος το τελευταίο διάστημα και έχει ικανοποιητική απόδοση. Βέβαια γενικώς ο Χάτσερ έχει δώσει σημαντικές βοήθειες φέτος (2015-16) σε αγώνες του ΠΑΟΚ ενώ στο διάστημα που δεν έπαιξαν λόγω τραυματισμού οι Σχορτσανίτης και Βασιλειάδης και οι δυο τους απουσίασαν από τα ματς κόντρα σε Ολυμπιακό, Λιμόζ, Ρέθυμνο, Κολοσσό, Παναθηναϊκό και Αρκαδικό, ο Αμερικανός ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ έχοντας 15,1 πόντους μέσο όρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK