Ο Στογιάκοβιτς μιλάει για την ωραιότερη ομάδα του κόσμου!

Έχει αγωνιστεί σε επτά διαφορετικές ομάδες, οι πέντε στο ΝΒΑ. Μία όμως είναι αυτή που έχει σημαδέψει ανεξίτηλα τον Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς.

Πρωταθλητής στο ΝΒΑ με τους Ντάλας Μάβερικς το 2011, μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας του ΝΒΑ, τρεις φορές παρών σε All Star Game και δις νικητής του διαγωνισμού τριπόντων.

Ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς όλα αυτά. Δεν είναι όμως τίποτα μπροστά σε όσα βίωσε, μικρός ακόμα, στον ΠΑΟΚ. Την ομάδα που τον αγκάλιασε, που του έδωσε την ευκαιρία να δείξει ποιος είναι και τον ανέδειξε.

Από το Σακραμέντο που ζει (για δεύτερη φορά) και εργάζεται ως στέλεχος των Κινγκς ο "Πέτζα" στέλνει το δικό του μήνυμα για τα 90χρονα του "Δικεφάλου". Και είναι μέσα από την καρδιά του.

"Όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας μου έχω αγωνιστεί σε πολλές ομάδες. Όμως μεγαλύτερες συγκινήσεις και την περισσότερη αγάπη την έχω πάρει από τον ΠΑΟΚ. Στην ωραιότερη ομάδα του κόσμου λοιπόν εύχομαι να είναι πάντα στην κορυφή. Για μένα ο ΠΑΟΚ ήταν, είναι και θα είναι πάντα στην καρδιά μου", αναφέρει.

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!