Ο Σχορτσανίτης γύρισε... ορεξάτος

Οι πόντοι του στο ημίχρονο του ματς με τον Απόλλωνα που ήταν περισσότεροι από τον μέσο όρο πόντων στο πρωτάθλημα, το ανεβασμένο ranking και το ρεκόρ στο σκοράρισμα. Διαβάστε για την επιστροφή του "Σόφο".

Ο Σχορτσανίτης γύρισε... ορεξάτος
INTIME SPORTS

Πολύ σημαντική ήταν η προσφορά του Σοφοκλή Σχορτσανίτη (συνολικά 18 πόντους) στην νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών. Ο Ελληνας σέντερ μάλιστα είχε φτάσει τους 18 πόντους όταν το σκορ ήταν 56-45 και έτσι έπαιξε τον ρόλο του ώστε ο "Δικέφαλος" να... απομακρυνθεί (στο σκορ) από τους Πατρινούς. Η επιστροφή του Σχορτσανίτη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των "ασπρόμαυρων" (το τελευταίο παιχνίδι που είχε παίξει ήταν αυτό με την Βαλένθια στις 3/2) ήταν ιδιαίτερα δυναμική και ο Ελληνας σέντερ γύρισε στα ματς του ΠΑΟΚ αρκετά... ορεξάτος.

Εχουμε και λέμε... Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Απόλλωνα ο "Σόφο" είχε 12 πόντους ενώ πριν από το συγκεκριμένο ματς ο μέσος όρος πόντων του στο πρωτάθλημα ήταν 10,1 (πόντοι). Επίσης ολοκλήρωσε το παιχνίδι κόντρα στους Πατρινούς με 26 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, την στιγμή που είχε 11,9 βαθμούς μέσο όρο στο ranking πριν τον αγώνα του Σαββάτου (απέναντι στον Απόλλωνα, δηλαδή, o Ελληνας σέντερ είχε πολύ πιο ανεβασμένο ranking).

Οσο για τους 18 πόντους κόντρα στον Απόλλωνα; Είναι η καλύτερη επίδοσή του φέτος (2015-16) στο πρωτάθλημα αναφορικά με τα 10 ματς που έχει παίξει. Ο "Σόφο" όταν είναι σε καλή μέρα, είναι δεδομένο πως αλλάζει σε μεγάλο βαθμό τον ΠΑΟΚ και στον "Δικέφαλο" αυτό που θέλουν είναι να μην υπάρχει κάποια ατυχία στο εξής για τον Ελληνα σέντερ, του οποίου η απουσία εδώ και καιρό λόγω τραυματισμών ήταν σίγουρα μεγάλη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK