Ο Βασιλειάδης και ο κοντός... Μπάρτον

Η πορεία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει τη μετακίνηση του Κώστα Βασιλειάδη σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα

Ο Βασιλειάδης και ο κοντός... Μπάρτον

Μολονότι υπάρξει ενδιαφέρον για τον Κώστα Βασιλειάδη από ισπανικές ομάδες, ήταν σίγουρο πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο αποχώρησης.

Όπως από το Σάββατο αναφέραμε, από από την πλευρά του Έλληνα γκαρντ προέκυπτε πως "ο Βασιλειάδης είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ δεν τον αφήνει να φύγει", κάτι που επαναλαμβάνεται μονότονα.

Η μοναδική περίπτωση ένταξης του Βασιλειάδη σε ομάδα του εξωτερικού είναι σε περίπτωση πρόωρου αποκλεισμού του Δικεφάλου στα πλέι οφ. Αν ο ΠΑΟΚ δεν πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, ενδεχομένως εξεταστεί κάτι τέτοιο. Αντίθετα, αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί στα ημιτελικά, δεν θα συζητηθεί τέτοια περίπτωση.

Προτάθηκε ο Μπάρτον

Θεωρητικά και δεδομένου πως τα πλέι οφ είναι πιθανό ν' αρχίσουν άμεσα, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βιαστεί αν θέλει να ενισχυθεί με κάποιον περιφερειακό. Ωστόσο στον "Δικέφαλο" κρατούν χαμηλούς τόνους. Επαφές με ατζέντηδες γίνονται συνεχώς και υπάρχει έλεγχος των παικτών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν άμεσα. Ένας εξ όσων προτάθηκαν είναι ο Τσαρλς Μπάρτον (1,92, 24) ο οποίος έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα στην Σουηδία με 18 πόντους μέσο όρο και 5,9 ασίστ ανά ματς.

Eπιβεβαίωση από ΚΑΕ για το θέμα Βασιλειάδη

Το ότι ο ΠΑΟΚ ήταν αρνητικός στην αποχώρηση του Κώστα Βασιλειάδη, ήταν κάτι που το υπογραμμίσαμε το Σάββατο. Αυτό εξάλλου επιβεβαιώνεται και από την ΚΑΕ αφού την Δευτέρα (4/4) ο Μπάνε Πρέλεβιτς σε κουβέντα που είχε με τον Ελληνα παίκτη, του μετέφερε πως ο "Δικέφαλος" δεν δίνει το "ΟΚ" ώστε αυτός να παίξει σε άλλη ομάδα (άλλωστε "πλησιάζουν" τα πλέι οφ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK