Οι πρώτοι σκόρερ χωρίς Βασιλειάδη και "Σόφο"

Διαβάστε ποια ήταν η πρώτη πεντάδα των σκόρερ του ΠΑΟΚ στα τελευταία έξι ματς του "Δικεφάλου" στα οποία απουσίασαν οι Βασιλειάδης και Σχορτσανίτης που ετοιμάζονται για την... επιστροφή.

Οι πρώτοι σκόρερ χωρίς Βασιλειάδη και "Σόφο"
Βασιλειάδης Σχορτσανίτης

Σύμφωνα με την ενημέρωση από πλευράς ΠΑΟΚ, οι Σχορτσανίτης και Βασιλειάδης αναμένεται να είναι διαθέσιμοι στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών. Ετσι θα επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του "Δικεφάλου" μετά από καιρό καθώς οι δυο τους (η τελευταία φορά που έπαιξαν μαζί ήταν απέναντι στον Αρη στις 31/1 ενώ κόντρα στην Βαλένθια στις 3/2 ήταν στα... πιτς ο Βασιλειάδης) λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκαν στα τελευταία έξι ματς, αυτά απέναντι σε Ολυμπιακό, Λιμόζ, Ρέθυμνο, Κολοσσό, Παναθηναϊκό και Αρκαδικό. Σε αυτό το διάστημα χρειάστηκε άλλοι παίκτες του ΠΑΟΚ να προσφέρουν στο σκοράρισμα...

Ποια η πρώτη πεντάδα των σκόρερ του "Δικεφάλου" στα έξι τελευταία παιχνίδια που έλειψαν οι "Σόφο" και Βασιλειάδης; Πρώτος σκόρερ ήταν ο Γουίλιαμ Χάτσερ με 15,1 πόντους μέσο όρο (ο Αμερικανός σταθερά φέτος είναι καλός και έχει "τραβήξει" το ενδιαφέρον ευρωπαικών ομάδων αλλά όπως έχουμε αναφέρει από τον Δεκέμβρη, από το περιβάλλον του παίκτη προκύπτει πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ). Από εκεί και πέρα ο Μιλένκο Τέπιτς είχε 10,5 πόντους μέσο όρο. Ο Σέρβος βρήκε την ευκαιρία να αυξήσει τα νούμερά του όσο έλειψαν οι Βασιλειάδης και Σχορτσανίτης αφού πριν από τα τελευταία έξι ματς, στους 9 αγώνες που είχαν προηγηθεί ο Τέπιτς δεν βοήθησε ιδιαίτερα έχοντας στα επτά παιχνίδια μονοψήφιο αριθμό πόντων.

Επίσης ο Νίκολα Μάρκοβιτς στα τελευταία έξι ματς είχε 10,3 πόντους μέσο όρο καθώς είχε πιο δραστήριο ρόλο όσο δεν έπαιζε ο "Σόφο" ενώ ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είχε 8,6 πόντους ανά αγώνα, με τον τελευταίο πάντως να κάνει διάφορες δουλειές στο παρκέ αφού είναι γνωστό πως η προσφορά του δεν περιορίζεται στο σκοράρισμα. Ο Ούρος Ντούβνιακ ήταν ο πέμπτος σκόρερ του ΠΑΟΚ όσο έλειψαν οι Σχορτσανίτης και Βασιλειάδης και είχε 7,8 πόντους μέσο όρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK