Οι υψηλοί μέσοι όροι του Βασιλειάδη

Το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος βρήκε τον Κώστα Βασιλειάδη πρώτο ανάμεσα στους παίκτες του ΠΑΟΚ σχετικά με τον μέσο όρο πόντων και συστήματος αξιολόγησης.

Οι υψηλοί μέσοι όροι του Βασιλειάδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του Κώστα Βασιλειάδη στον αγώνα με την Καβάλα. Πέτυχε 22 πόντους και πήρε από το... χεράκι τον ΠΑΟΚ προκειμένου να τον οδηγήσει στην νίκη με 74-87. Ο Ελληνας παίκτης πέτυχε έξι τρίποντα και μάλιστα μετά το 29-39, είχε τρία συνεχόμενα εύστοχα σουτ από τα 6.75. Ετσι έκανε το 29-42, το 32-45 αλλά και το 32-48 δίνοντας έτσι ώθηση στον "Δικέφαλο" σε εκείνο το σημείο. Ο Βασιλειάδης την τρέχουσα σεζόν έπαιξε σε 20 ματς πρωταθλήματος και έχασε έξι αγώνες λόγω τραυματισμού.

Ανάμεσα στους παίκτες του ΠΑΟΚ είχε τον μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων στην κανονική διάρκεια της Basket League έχοντας 14,7 πόντους ανά ματς ενώ είχε και τον μεγαλύτερο μέσο όρο στο σύστημα αξιολόγησης έχοντας 16,2 βαθμούς ανά αγώνα. Να ξεκαθαριστεί πως μιλάμε για τον μεγαλύτερο μέσο όρο σε πόντους και ranking καθώς αν σταθούμε στα συγκεντρωτικά στατιστικά των καλαθοσφαιριστών του ΠΑΟΚ (δηλαδή μαζί με τα ματς που δεν έπαιξε ο Βασιλειάδης) στο φετινό πρωτάθλημα, ο Γουίλιαμ Χάτσερ ήταν ο πρώτος σκόρερ αλλά και ο πολυτιμότερος παίκτης του "Δικεφάλου" στην κανονική περίοδο.

Το ρεκόρ πόντων του Βασιλειάδη στο φετινό πρωτάθλημα: Οι 22 πόντοι στα εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ (ήττα για τον ΠΑΟΚ με 65-53) και την Καβάλα (νίκη για τον ΠΑΟΚ με 74-87)

Το ρεκόρ του Βασιλειάδη στο σύστημα αξιολόγησης στο φετινό πρωτάθλημα: Οι 24 βαθμοί στο εντός έδρας ματς με τον Κολοσσό (νίκη για τον ΠΑΟΚ με 64-59), στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κόροιβο (νίκη για τον ΠΑΟΚ με 92-78) και στο εκτός έδρας ματς με την Καβάλα (νίκη για τον ΠΑΟΚ με 74-87)

News 24/7

24MEDIA NETWORK