ΟΚ ο Σχορτσανίτης, πρόβλημα στον καρπό ο Τσόχλας

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ανέβασε στροφές την Τρίτη και έβγαλε σχεδόν όλη την προπόνηση ενώ χτύπησε τον αριστερό καρπό ο Απόλλωνας Τσόχλας και την Τετάρτη θα κάνει εξετάσεις

ΟΚ ο Σχορτσανίτης, πρόβλημα στον καρπό ο Τσόχλας
Σχορτσανίτης ΠΑΟΚ

Εν όψει του κρίσιμου αγώνα που θα γίνει στο "Παλατάκι" απέναντι στην ΑΕΚ, στον ΠΑΟΚ έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην κατάσταση του Σοφοκλή Σχορτσανίτης ο οποίος στο πρώτο ματς κόντρα στην "Ενωση" δεν έπαιξε λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Ο "Σόφο", που την Δευτέρα ακολούθησε μικρό μέρος του προγράμματος, την Τρίτη ανέβασε ρυθμούς και έβγαλε σχεδόν όλη την προπόνηση (έτσι δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπισε). Το κακό νέο για τον ΠΑΟΚ αφορούσε τον Απόλλωνα Τσόχλα αφού χτύπησε στον αριστερό καρπό και την Τέταρτη θα κάνει εξετάσεις. Τέλος προληπτικά εκτός προπόνησης έμεινε ο Γουίλιαμ Χάτσερ.

Δεν ανησυχεί η κατάσταση του Χάτσερ

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση του Χάτσερ, δεν είναι κάτι ανησυχητικό όπως προκύπτει από τον ΠΑΟΚ. Είχε μια ενόχληση στο πόδι και έτσι προτιμήθηκε να ξεκουραστεί. Αναφορικά με τον Τσόχλα, εκφράζεται κάποια ανησυχία για την κατάστασή του ενώ από εκεί και πέρα έγινε σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δίχως να προκύψει κάτι ιδιαίτερο (πίσω ακριβώς από τον πάγκο της ΑΕΚ, δεν θα υπάρχουν φίλοι των "ασπρόμαυρων" αλλά αυτό ήταν κάτι το δεδομένο και έχει γίνει και σε άλλα ματς). Τέλος ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να γίνει κουβέντα μεταξύ στελεχών του ΠΑΟΚ με εκπροσώπους συνδέσμων των "ασπρόμαυρων" για τον αγώνα με την "Ενωση". Εκτός από την στήριξη, στον "Δικέφαλο" δεν θέλουν να συμβεί το παραμικρό που είναι πιθανό να "φέρει" τιμωρία έδρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK