Οταν ο Κακαρούδης... ξεχώρισε

Με αφορμή το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, θυμηθείτε τα πέντε καλύτερα παιχνίδια του Κώστα Κακαρούδη στον "Δικέφαλο".

Οταν ο Κακαρούδης... ξεχώρισε
Κακαρούδης-ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από την Δευτέρα (27/6) ο ΠΑΟΚ και ο Κώστας Κακαρούδης είναι πλέον... χώρια καθώς λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών. Η αλήθεια είναι πως ο Ελληνας φόργουορντ με τον μικρό χρόνο συμμετοχής του την σεζόν 2015-16 δεν ήταν "ζεστός" στο να παραμείνει στον "Δικέφαλο", επομένως ήταν "φιλικό" το διαζύγιό του με τους "ασπρόμαυρους" που είχαν την πρόθεση να μην διατηρήσουν στο ρόστερ τον Κακαρούδη.

Ο τελευταίος στον πρώτο χρόνο της παρουσίας του (2014-15) στον ΠΑΟΚ είχε την μεγάλη ατυχία με τον τραυματισμό του (υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού) στο εκτός έδρας ματς με την Χίμκι καθώς έμεινε για πολλούς μήνες στα "πιτς". Πάντως δούλεψε πολύ, ξεπέρασε το πρόβλημά του και μάλιστα πριν την έναρξη της σεζόν 2015-16 είχε εξαιρετική απόδοση στα φιλικά.

Με αφορμή το τέλος της συνεργασίας του με τον "Δικέφαλο", ας θυμηθούμε τα πέντε καλύτερα παιχνίδια του με τον ΠΑΟΚ (σ.σ. μιλάμε για τα επίσημα ματς, με την επιλογή των καλύτερων αγώνων του παίκτη να έχει γίνει με βάση το σκοράρισμα, το σύστημα αξιολόγησης αλλά και τον χρόνο συμμετοχής, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα παιχνίδια του στον "Δικέφαλο") στα δύο χρόνια που έπαιξε στους "ασπρόμαυρους":

-Στις 10 Δεκεμβρίου του 2014 "ήρθε" για τον ΠΑΟΚ η νίκη απέναντι στην Βέντπιλς με 76-62 και ο Κακαρούδης είχε 10 πόντους σε 15 λεπτά συμμετοχής. Ακόμη "μάζεψε" τρία ριμπάουντ, έδωσε δύο ασίστ και έκανε ένα κλέψιμο έχοντας συνολικά 14 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Ηταν δεύτερος στο ranking για τον ΠΑΟΚ και πρώτος ήταν ο Μαρκ Κάρτερ με 19 βαθμούς.

-Στις 13 Δεκεμβρίου του 2014 ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Κηφισιάς με 78-67 και ο Κακαρούδης πέτυχε 13 πόντους. Ηταν ο δεύτερος σκόρερ του "Δικεφάλου" ενώ ήταν δεύτερος και στο ranking με 13 βαθμούς. Πέρα από την προσφορά του στο σκοράρισμα (6/8 δίποντα και1/2 βολές), είχε τρία ριμπάουντ, δύο κλεψίματα κλέψιμο και τέσσερις ασίστ.

-Στις 14 Γενάρη του 2015 ο ΠΑΟΚ "γονάτισε" την Καντού με 78-77 και ο Κακαρούδης πέτυχε 11 πόντους με 3/4 τρίποντα και 1/1 δίποντα ενώ "μάζεψε" τρία ριμπάουντ και είχε δύο ασίστ. Βάσει ranking ήταν ο τρίτος πολυτιμότερος παίκτης του "Δικεφάλου" με 15 βαθμούς ενώ ο Κέβιν Λάνγκφορντ είχε 25 και ο Απόλλων Τσόχλας 17 βαθμούς.

-Απέναντι στον Ολυμπιακό στις 2 Νοεμβρίου 2015 ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στην παράταση με 99-104. Ο Κακαρούδης ήταν εξαιρετικός στο συγκεκριμένο ματς έχοντας 18 πόντους και 20 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (ο Ελληνας φόργουορντ είχε ακόμη τέσσερα ριμπάουντ, τρεις ασίστ και ένα κλέψιμο). Αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ του "Δικεφάλου" ενώ είχε και την πρωτιά στο ranking και το ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους" ήταν το καλύτερο παιχνίδι του Κακαρούδη με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

-Στις 26 Μαρτίου 2016 ο ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τα Τρίκαλα με 79-88. Σε 10 λεπτά συμμετοχής ο Κακαρούδης πρόλαβε να προσφέρει πολλά. Πέτυχε καλάθια σε κρίσιμα σημεία του ματς και είχε 10 πόντους με 2/3 δίποντα, 2/3 τρίποντα ενώ πήρε και τέσσερα ριμπάουντ στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK