Πάει Τουρκία, δεν έρχεται ο Ασκα

Tην Τετάρτη η αποστολή του ΠΑΟΚ θα φύγει για την Τουρκία καθώς εκεί ο "Δικέφαλος" θα παίξει κατά σειρά κόντρα στην Τράμπζονσπορ, την Ανκαρα και την Καρσίγιακα. "Οχι" του Ιβάν Ασκα στον ΠΑΟΚ.

Τα τρία του τελευταία φιλικά πρόκειται να δώσει ο ΠΑΟΚ στην Τουρκία. Για την συγκεκριμένη χώρα η αποστολή του "Δικεφάλου" θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης καθώς από τις 1 Οκτώβρη μέχρι και τις 3 Οκτώβρη οι "ασπρόμαυροι" θα παίξουν τρία φιλικά. Την Πέμπτη (1/10) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Τράμπζονσπορ, την Παρασκευή (2/10) την Ανκαρα και το Σάββατο (3/10) την Καρσίγιακα.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δεν υπολογίζεται καθώς είναι τραυματίας αφού στις 25/9 μετά από ενοχλήσεις που είχε στο αριστερό γόνατο, διαπιστώθηκε πως έχει οστικό οίδημα (λογικά θα εξεταστεί εκ νέου το επόμενο διάστημα). Στόχος είναι να προλάβει τα πρώτα επίσημα ματς του ΠΑΟΚ, με το πρώτο να είναι αυτό με το Ρέθυμνο στο "Παλατάκι" στις 7/10 για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Δεν έρχεται ο Ασκα

Στο μεταξύ συνεχίζεται η αναζήτηση για τον σέντερ, ο "Δικέφαλος" είχε επαφή με τον Ιβάν Ασκα αλλά ο παίκτης ενημέρωσε την πλευρά του ΠΑΟΚ πως δεν θα παίξει στους "ασπρόμαυρους".

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.