Παίκτες "λαβράκια" και ελκυστικό μπάσκετ...

Ο ΠΑΟΚ που αρχικά θα "κοιτάξει" παίκτες που δεν θα είναι ακριβοί αλλά θα μπορούν να "δώσουν" πολλά περισσότερα σε σχέση με το συμβόλαιο που θα πάρουν και ο πιο ελκυστικός τρόπος παιχνιδιού.

Παίκτες "λαβράκια" και ελκυστικό μπάσκετ...
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον ΠΑΟΚ την νέα σεζόν θέλουν μια πολύ διαφορετική ομάδα σε σχέση με την φετινή. Είχαμε αναφέρει τον Φλεβάρη για το ότι υπάρχει σαν σκέψη να γίνει ένα σύνολο που θα παίζει πιο γρήγορο μπάσκετ ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού είναι ο "Δικέφαλος" να μπορεί να είναι πιο ελκυστικός στους φιλάθλους του με τον τρόπο που θα αγωνίζεται. Δηλαδή να συνδυάζει ουσία αλλά και θέαμα αν αυτό είναι εφικτό αφού αυτό μπορεί να "τραβήξει" κόσμο στο γήπεδο (φυσικά κύριο ζητούμενο για μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ είναι η ουσία και άρα οι νίκες, αλλά καλό είναι αυτό να συνδυάζεται και με ωραίο μπάσκετ).

Από εκεί και πέρα σε πρώτη φάση η ομάδα θα αναζητήσει παίκτες που θεωρούνται "έξυπνες" λύσεις, δηλαδή όχι ακριβούς στη τιμή αλλά θα υπάρχει η εκτίμηση πως θα μπορούν να αποδώσουν για πολλά περισσότερα χρήματα σε σχέση με το ύψος του συμβολαίου που μπορεί να προσφέρει η ΚΑΕ (κατά κάποιο τρόπο να εξελιχθούν σε παίκτες-"λαβράκια"). Οπως για παράδειγμα κατόρθωσε κάτι τέτοιο ο ΠΑΟΚ την τελευταία τριετία με τους Κούπερ, Λάνγκφορντ και Χάτσερ (θα υπάρχει προτίμηση σε Αμερικανούς φέτος)...

Από την στιγμή που βρεθεί η λύση και ανέβει αρκετά το μπάτζετ, οι "ασπρόμαυροι" θα μπορούν να δουν και σε πιο ψηλά "ράφια" αναφορικά με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (σχετικά με τις ανανεώσεις, στις τάξεις του ΠΑΟΚ λέγεται πως οι όποιες επαφές είναι σε περισσότερο ανεπίσημο και όχι επίσημο επίπεδο, με τους ανθρώπους των "ασπρόμαυρων" να συνεχίζουν να δείχνουν μια προτίμηση για παραμονή του Κλάντον και τον Τέπιτς να αρέσει σε κάποια στελέχη της ομάδας αλλά να μην έχει κάνει "κλικ" σε όλους ενώ εδώ και μήνες έχουμε αναφέρει πως στο μυαλό είναι και η παραμονή του -ακριβού πλέον- Χάτσερ).

Για τώρα τουλάχιστον, αν και τα δεδομένα πάντα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο με πιθανή βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη ή με "δυνατές" χορηγίες, ο "Δικέφαλος" θα ψάξει παίκτες είτε από το ελληνικό πρωτάθλημα, είτε από το εξωτερικό που δεν είναι πολύ πάνω από τις οικονομικές του δυνατότητες (φυσικά στον ΠΑΟΚ θα δουν και παίκτες που είτε τους ξέρουν πολύ καλά από παλαιότερη θητεία τους στον "Δικέφαλο", είτε από την παρουσία τους στο ελληνικό πρωτάθλημα και αναφορικά με αυτό το τελευταίο δεν αποκλείεται να απασχολήσουν μεταξύ άλλων καλαθοσφαιριστές όπως ο Μπράντον Μπράουν ή ο Ομπι Τρότερ και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης με λιγότερες πιθανότητες). Κατά τα άλλα, είναι πιθανό να γίνει απολογιστική συνέντευξη Τύπου για την φετινή σεζόν, κατά την οποία υπήρχε το "κέρδος" της ολοκλήρωσης της διαδικασίας του άρθρου 99.

News 24/7

24MEDIA NETWORK