"ΠΑΟΚ είσαι Χάτσερ!"

Με αφορμή μια φωτογραφία που "ανέβασε" ο Γουίλιαμ Χάτσερ από την παρουσία του στην εκδήλωση για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, οι οπαδοί του "Δικεφάλου" του έδειξαν την αγάπη τους.

"ΠΑΟΚ είσαι Χάτσερ!"

Η προσφορά του Γουίλιαμ Χάτσερ στον ΠΑΟΚ ήταν μεγάλη την σεζόν 2015-16. Ο Αμερικανός ήταν εξαιρετικός και αποτέλεσε την μεταγραφή του "Δικεφάλου" με την μεγαλύτερη αγωνιστική σταθερότητα. Στον λογαριασμό του στο facebook, ο Αμερικανός "ανέβασε" ως φωτογραφία προφίλ μία που τον δείχνει να βρίσκεται στην εκδήλωση που έγινε τον Απρίλη για τον εορτασμό των 90 ετών του ΠΑΟΚ.

Αυτή η φωτογραφία δεν πέρασε απαρατήρητη από τους οπαδούς του "Δικεφάλου" και του έδειξαν την αγάπη τους. " Μείνε στον ΠΑΟΚ Γουίλιαμ", " Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ", του έγραψαν κάποιοι ενώ άλλοι σχολίασαν:" "ΠΑΟΚ είσαι!", " για πάντα ΠΑΟΚ φίλε μου!". Αλλο μήνυμα έλεγε: " Ευχαριστούμε για όλα Γουίλιαμ. Μια μέρα γύρισε στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ".

Λόγω του ότι το κασέ του Αμερικανού έχει ανέβει πολύ, ο ΠΑΟΚ "κοιτά" διάφορες λύσεις στο "1" και γι' αυτό ένας οπαδός έγραψε: " Είναι κρίμα που ο ΠΑΟΚ δεν είχε τα χρήματα για την παραμονή ενός ακόμη χρόνου στην ομάδα". Σύμφωνα με την πλευρά του Χάτσερ, η Ουσάκ είναι μια από τις επιλογές του για την συνέχεια της καριέρας του.

Θυμίζουμε πως για την προοπτική συνεργασίας της συγκεκριμένης ομάδας (Ουσάκ) με τον Αμερικανό έγραψαν την Δευτέρα οι Τούρκοι. Στο μεταξύ μεταξύ των υποψηφίων παικτών για την ρακέτα θα μπορούσαν να είναι οι νεαροί Αντριαν Ντίαζ, Γκέβιν Γουέρ και Σέβον Τόμπσον, η περίπτωση του Τάιλερ Χάρις θεωρείται δύσκολη ενώ διαθέσιμος είναι ο έμπειρος σέντερ (όχι τόσο φθηνός), Ελτον Μπράουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK