ΠΑΟΚ, ο... χειρότερος στα επιθετικά ριμπάουντ

Ο ΠΑΟΚ έχει την χειρότερη επίδοση στα επιθετικά ριμπάουντ ανάμεσα στις ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Διαβάστε αναλυτικά.

ΠΑΟΚ, ο... χειρότερος στα επιθετικά ριμπάουντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν, το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στα ριμπάουντ παραμένει... άλυτο. Στο πρωτάθλημα ο "Δικέφαλος" αποτελεί την τέταρτη χειρότερη ομάδα στον συγκεκριμένο τομέα πίσω τον Αρκαδικό, τον Απόλλωνα Πατρών και το Λαύριο. Μάλιστα τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα στα επιθετικά ριμπάουντ αφού ο "Δικέφαλος" είναι η χειρότερη ομάδα της Basket League. Εχει 6,1 επιθετικά ριμπάουντ ανά αγώνα και ο Αρκαδικός που είναι η δεύτερη χειρότερη ομάδα στο πρωτάθλημα, έχει 7,5 μέσο όρο επιθετικά ριμπάουντ. Ετσι οι "ασπρόμαυροι" αποτελούν την ομάδα που ανανεώνει δυσκολότερα από κάθε άλλη τις επιθέσεις της.

Στον "Δικέφαλο" εν όψει της νέας σεζόν έχουν κατά νου να "ψηλώσουν" και να "δυναμώσουν" την ρακέτα και μέσα σε αυτό το πλαίσιο δεν αποκλείεται να "παίξουν" τα ονόματα των Γκάρι ΜακΓκι και Λίον Γουίλιαμς οι οποίοι έχουν δείξει πως μπορούν να βοηθήσουν στο "μάζεμα" των "σκουπιδιών" (πιο πιθανός στόχος ο πρώτος, με το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ να αρχίζει ήδη να διαμορφώνει άποψη για διάφορους παίκτες εν όψει της νέας σεζόν και ένας από αυτούς που υπήρχε καλή γνώμη για τις εμφανίσεις του πριν βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, ήταν ο Κέβιν Ντίλαρντ ο οποίος πάντως αναμένεται να είναι ακριβός για την αγωνιστική χρονιά που "έρχεται").

News 24/7

24MEDIA NETWORK