Παράπονα από ΠΑΟΚ προς την ΚΕΔ

Ο ΠΑΟΚ μέσω του Τέλη Ζουρνατσίδη παραπονέθηκε στην ΚΕΔ για την διαιτησία του αγώνα με τον Αρη ενώ υπήρξε παραδοχή πως κακώς ο Οντουμ χρεώθηκε με φάουλ πάνω στον Πάσαλιτς

Παράπονα από ΠΑΟΚ προς την ΚΕΔ

Είχαμε γράψει για το ότι στον ΠΑΟΚ σκόπευαν να μεταφέρουν τα παράπονά τους στα αρμόδια όργανα για το πώς αντιμετωπίστηκε ο "Δικέφαλος" από τους διαιτητές στο ματς με τον Αρη και αυτό έγινε την Πέμπτη. Ο Τέλης Ζουρνατσίδης έκανε τα παράπονά του στην ΚΕΔ (στη διαδικασία της κλήρωσης των διαιτητών) τονίζοντας πως "κάποια στιγμή οι διαιτητές θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν πώς σφυρίζουν".

Αυτό το τελευταίο επισημάνθηκε από τον τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ γιατί οι διαιτητές διαφορετικά σφύριξαν στο ματς με τον Αρη, διαφορετικά στους αγώνες του "Δικεφάλου" με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ και διαφορετικά στους μεγάλους τελικούς. Μάλιστα υπήρξε παραδοχή από τους ανθρώπους της ΚEΔ πως κακώς ο Οντουμ χρεώθηκε με φάουλ πάνω στον Πάσαλιτς όταν το σκορ ήταν 88-86 στο ματς της Κυριακής.

Επέστρεψε ο Λάνγκφορντ

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ έμεινε εκτός προγράμματος λόγω τενοντίτιδας στο δεξί πόδι, όμως την Πέμπτη (11/6) συμμετείχε σε μεγάλο μέρος της προπόνησης του ΠΑΟΚ.

Την Τετάρτη ο Αμερικανός δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ λόγω τενοντίτιδας στο δεξί πόδι, ωστόσο την Πέμπτη συμμετείχε σε σημαντικό μέρος της προπόνησης (υποβλήθηκε σε υπέρηχο και αυτός ήταν "καθαρός").

Ο Αμερικανός είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί, καθώς είναι γεγονός πως έχει επιβαρυνθεί με κούραση λόγω του μεγάλου χρόνου συμμετοχής που έχει.

Στην ομάδα για την ώρα είναι ευχαριστημένοι με την απόδοσή του, τον τελευταίο καιρό εκφράζεται η άποψη πως θα μπορούσε να είναι στον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν, αλλά υπογραμμίζεται πως έχει μεγάλο κασέ.

Στο μεταξύ, σχετικά με τα οικονομικά της ΚΑΕ στις τάξεις του "δικεφάλου" θεωρούν πως η χρήση της φετινής σεζόν θα κλείσει με θετικό πρόσημο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK