Περαστικά σε Τσόχλα από τους συμπαίκτες του

Τις ευχές τους στον τραυματία, Απόλλωνα Τσόχλα έστειλαν οι Δέδας, Τέπιτς, Μαργαρίτης, Κακαρούδης και Βασιλειάδης. Χάτσερ: "Πάντα ο ΠΑΟΚ μου φερόταν σαν οικογένεια".

Περαστικά σε Τσόχλα από τους συμπαίκτες του
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Απόλλωνας Τσόχλας την Πέμπτη υποβλήθηκε σε επέμβαση για το κάταγμα τετάρτου μετακαρπίου στο αριστερό του χέρι (μίνιμουμ θα απουσιάσει για τρεις εβδομάδες και είναι πιθανό να χάσει όλα τα πλέι οφ) και συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ του έστειλαν τα περαστικά τους. Αναλυτικά:

Δέδας: "Αδελφούλη περαστικά, να είσαι καλά. Να γυρίσεις γρήγορα κοντά μας και σε περιμένουμε το Σάββατο στον πάγκο να μας βοηθήσεις, όπως και τον κόσμο για το κρίσιμο ματς".

Τέπιτς: "Άπο (σ.σ. από το Απόλλωνα) περαστικά, να είσαι γρήγορα κοντά μας".

Μαργαρίτης: "Φίλε μου, σου εύχομαι περαστικά. Γρήγορη ανάρρωση και γρήγορα πάλι πίσω στα γήπεδα. Και κάτι ακόμη... Τα χέρια σου να προσέχεις που τα βάζεις".

Κακαρούδης: "Άπο περαστικά, σιδερένιος... Σε περιμένουμε κοντά μας το Σάββατο".

Βασιλειάδης: "Φίλε Τσόχλα, περαστικά σου. Γρήγορα κοντά μας, πολύ γρήγορα... Αύριο σε θέλουμε πίσω".

Χάτσερ: "Πάντα ο ΠΑΟΚ μου φερόταν σαν οικογένεια"

Στο μεταξύ ο Γουίλιαμ Χάτσερ σχολίασε την παρουσία του στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 90 ετών του ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: "Τιμή μου να παρευρεθώ στον εορτασμό των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ. Ένα κλαμπ που πάντα μου φερόταν σαν οικογένεια!".

Ο Αμερικανός είναι στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ καθώς τον είδε ο γιατρός του ΠΑΟΚ για τις ενοχλήσεις που είχε στο πόδι και διαπίστωσε πως δεν έχει τίποτα σοβαρό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK