Ποινή μιας αγωνιστικής σε Σχορτσανίτη!

Για τις δύο τεχνικές ποινές και την αποβολή του στο ματς με τον Κόροιβο, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης τιμωρήθηκε και δεν θα παίξει απέναντι στην Καβάλα. Ξέσπασμα από τον Βασιλειάδη!

Δεν θα παίξει απέναντι στην Καβάλα ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Την Παρασκευή κλήθηκε σε απολογία (με υπόμνημα η απολογία) από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ για το γεγονός πως δέχτηκε δύο τεχνικές ποινές και αποβλήθηκε στο ματς με τον Κόροιβο. Βάσει ανάλογων καταστάσεων, οι εκτιμήσεις που υπήρχαν ήταν πως ο "Σόφο" θα τιμωρηθεί στην χειρότερη περίπτωση με χρηματικό πρόστιμο.

Ωστόσο τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική (για "ανάρμοστη συμπεριφορά"), δεν θα παίξει το Σάββατο και η ΚΑΕ δεν μπορεί να κάνει κάτι γι' αυτή την τιμωρία.

Και επίσημα τιμωρία του Σχορτσανίτη

Ανακοινώθηκε επισήμως η τιμωρία της ποινής της μίας αγωνιστικής στον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο οποίος δεν θα παίξει απέναντι στην Καβάλα. Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

"Επιβάλλεται στον αθλητή της ΠΑΟΚ ΚΑΕ, Σοφοκλή Σχορτσανίτη ο οποίος απεβλήθη από τον αγώνα από τον διαιτητή συνεπεία ανάρμοστης συμπεριφοράς προς το πρόσωπο του διαιτητή, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον  ΚΟΡΟΙΒΟ της 2-4-2016".

Βασιλειάδης: "Του φέρονται σαν άνθρωπο από άλλο πλανήτη"

Ξέσπασε ο Κώστας Βασιλειάδης για την συγκεκριμένη απόφαση (φυσικά στον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να είναι καθόλου ευχαριστημένοι με την αποφαση του Αθλητικού Δικαστή) και έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook:

""O ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟΣ ΣΟΦΟ". Μπράβο στα μεγάλα μυαλά που φοβήθηκαν από την ματιά του παλικαριού που μοιάζει με ντουλάπα και του συμπεριφέρονται σαν άνθρωπο από άλλο πλανήτη μέσα και έξω από το γήπεδο και όχι σαν έναν απλό άνθρωπο και παίκτη μέσα και έξω από το παρκέ... Ξεκουράσου αδελφέ!!!".