Πρόστιμο 1.900 ευρώ στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Το ποσό αφορά υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό και γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές.

Το ποσό των 1.900 ευρώ καλείται να καταβάλλει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για υβριστικά συνθήματα των οπαδών της στον τρίτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, τα οποία αφορούν υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Aναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

"Επιβάλλεται στην ΠΑΟΚ ΚΑΕ: α) για το υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη μη φυσικά πρόσωπα, που δεν συνιστά προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 500,00€ και β) για το υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 2-6-2015".

Longread

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν ανήκει σε κανέναν πια

Από τη μία, αμφιβάλλει αν αυτά που σκέφτεται έχουν ενδιαφέρον για τον αναγνώστη. Από την άλλη, αμφιβάλλει για το αν υπάρχει λόγος να μοιραστεί αυτά που έχει στο μυαλό. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, απελευθερωμένος από οπαδικές ταμπέλες και με θαυμαστή εσωτερική ισορροπία, μιλάει στο Contra.gr για ιστορίες, ποδοσφαιρικές και μη, που γνωρίζουν πολύ λίγοι.