Προχωρημένο του Διαμαντάκου στον ΠΑΟΚ

Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ μετείχε ο Γιώργος Διαμαντάκος, του οποίου η υπόθεση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.

Προχωρημένο του Διαμαντάκου στον ΠΑΟΚ
Διαμαντάκος ΠΑΟΚ

Κοινό σημείο επαφής υπάρχει μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Γιώργου Διαμαντάκου. Μάλιστα από την πλευρά του 21χρονου σέντερ προκύπτει πως τον καλύπτει η πρόταση που έχει από τον "Δικέφαλο". Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός σέντερ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε σε δύο προπονήσεις του και μίλησε τόσο με τον Σούλη Μαρκόπουλο όσο και με τον γιατρό του ΠΑΟΚ.

Πέραν του οικονομικού σκέλους, υπάρχει και ο ρόλος που προσφέρεται στον Διαμαντάκο, κάτι που τον απασχολεί, αφού πέρυσι θεωρεί ότι βιάστηκε με τις επιλογές του. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον και τον καλύπτουν αγωνιστικά. Εξ ου και δεν είναι βέβαιο πότε και αν θα υπάρξει αίσια έκβαση.

Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ θ' αποκτήσει τον Διαμαντάκο, θα καλυφθεί το κενό του αναπληρωματικού σέντερ και ο Θωμάς Κώττας θ' αποχωρήσει. Ο νεαρός σέντερ έχει κάνει προσφυγή προκειμένου να μείνει ελεύθερος και βρίσκεται σε συζητήσεις για να λύσει το συμβόλαιό του.

Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη συνήλθε το Δ.Σ. της ΚΑΕ και σύμφωνα με την ενημέρωση συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα για το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 9/9, αλλά και για την Γενική Συνέλευση της ΚΑΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 30/6.

Στο τραπέζι έπεσαν και κάποια άλλα ζητήματα που αφορούν χορηγίες.

Τέλος, στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ τον ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK