Ψάχνει σταθερότητα ο ΠΑΟΚ ενόψει πλέι οφ

Το ζητούμενο της αγωνιστικής σταθερότητας είναι στο μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ ενόψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Την Τετάρτη αναμένεται να προπονηθεί ο Βαγγέλης Μαργαρίτης

Ψάχνει σταθερότητα ο ΠΑΟΚ ενόψει πλέι οφ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η κατάκτηση της πέμπτης θέσης είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Πέραν αυτού όμως στον "Δικέφαλο" έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τα πλέι οφ, εκεί δηλαδή που θα προσπαθήσουν να διορθώσουν την κακή εφετινή πορεία και να διεκδικήσουν την είσοδο στην τετράδα.

Γι' αυτό και θεωρείται σημαντικό η ομάδα στο εξής να αποκτήσει αγωνιστική σταθερότητα, κάτι που έχει λείψει εφέτος. Μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει ομάδες όπως η Μπεσίκτας (εκτός) και η Βαλένθια (εντός), αλλά έχει ηττηθεί από άλλες όπως ο Φάρος (στο Κύπελλο) και το Λαύριο (εντός).

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει κατά νου να παρουσιάσει το σύνολό του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για ν' αποφευχθούν τα σκαμπανεβάσματα, ως αποτέλεσμα και των τραυματισμών παικτών όπως ο Βασιλειάδης και ο Σχορτσανίτης.

Στον "Δικέφαλο" θεωρούν ότι η ομάδα πρέπει να δείχνει περισσότερο καθαρό μυαλό στα παιχνίδια (είτε κατά την διάρκεια ενός αγώνα αφού συχνά χάνονται μεγάλες διαφορές είτε στα τελευταία λεπτά).

Για Τετάρτη ο Μαργαρίτης

Χωρίς τον Βαγγέλη Μαργαρίτη έγινε η προπόνηση της Τρίτης. Ο Έλληνας φόργουορντ, που είχε συγκρουστεί με τον Σόκο στο ματς του ΠΑΟΚ με τα Τρίκαλα με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να κάνει τέσσερα ράμματα στο (ζυγωματικό, εκτός απροόπτου θα προπονηθεί την Τετάρτη.

Ακόμη πάντως στον "Δικέφαλο" δεν γνωρίζουν πότε ακριβώς θα βγάλει τα ράμματα.

Εν τω μεταξύ, στις εγκαταστάσεις της Helexpo θα μεταφερθεί για τις επόμενες ημέρες η μπουτίκ, συμμετέχοντας στη Sportexpo Marathon 2016. Μάλιστα την Πέμπτη ή την Παρασκευή δεν αποκλείεται να βρεθούν εκεί παίκτες του "Δικεφάλου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK