Σέρβο πλέι μέικερ πήρε ο ΠΑΟΚ

Ο Νέναντ Μιλιένοβιτς είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ.

Σέρβο πλέι μέικερ πήρε ο ΠΑΟΚ
Μιλιένοβιτς ΠΑΟΚ

Ο γνωστός ατζέντης Μίσκο Ραζνάτοβιτς ανακοίνωσε την ένταξή του Νέναντ Μιλιένοβιτς στον ΠΑΟΚ, o ο οποίος ολοκλήρωσε τη δεύτερη θερινή μεταγραφή του.

Κατά την προσφιλή τακτική του ο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος εκπροσωπεί τον Σέρβο, έγραψε για τη συμφωνία των δύο πλευρών στο twitter.

Ποιος είναι ο Μιλιένοβιτς; Είναι 23 ετών, έχει ύψος 1μ93 και παίζει ως πόιντ γκαρντ. Πέρυσι αγωνίστηκε στην ισπανική Σεβίγια έχοντας 5.4 πόντους (47% δίποντα, 27% τρίποντα), 2.3 ασίστ και 1.9 ριμπάουντ ανά αγώνα στην ACB.

Το καλοκαίρι του 2015 είχε υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τους Ανδαλουσιάνους, αλλά μετά το τέλος του πρώτου το έλυσε. Είναι παίκτης που άρχισε την καριέρα του στην Παρτιζάν, έπαιξε σε Μεκς και Ραντνίτσκι, προτού δοκιμάσει την τύχη του εκτός συνόρων.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ Η ΚΑΕ

Στον ΠΑΟΚ επιβεβαίωσαν τη συμφωνία με τον Μιλιένοβιτς και μετά την αποστολή του υπογεγραμμένου συμβολαίου ανακοίνωσαν την απόκτησή του.

Στον "Δικέφαλο" θεωρούν πως έκαναν σωστή επιλογή με τον Μιλιένοβιτς και τονίζεται πως ήταν ο δεύτερος MVP στην Αδριατική Λίγκα την σεζόν 2014-15 (τότε έπαιζε στην Μέγκα Λεκς)

Σχετικά τώρα με τον Μιλένκο Τέπιτς, που εκπροσωπείται κι αυτός από το ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον Μιλιένοβιτς), εκτιμάται πως η υπόθεση θα έχει θετική έκβαση.

Στο μεταξύ, ο Μπάνε Πρέλεβιτς εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, στο οποίο αντιπρόεδρος θα είναι ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK