Σοβαρότητα με Καβάλα, "πετά" για ΗΠΑ ο "Μάτζικ"

Δεν υποτιμούν στον ΠΑΟΚ την ήδη υποβιβασμένη Καβάλα, το πρωί του Σαββάτου θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ ο Νίκος Σταυρόπουλος αφού θα βρεθεί στο Portsmouth Invitational Tournament

Σοβαρότητα με Καβάλα, "πετά" για ΗΠΑ ο "Μάτζικ"

Έφτασε η ώρα για το ταξίδι του Νίκου Σταυρόπουλου στην Αμερική. Το πρωί του Σαββάτου ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ με πρώτο προορισμό την Washington. Στην συνέχεια θα βρεθεί στο Norfolk της Virginia, όπου από 13/4 ως τις 16/4 θα διεξαχθεί το Portsmouth Invitational Tournament (φημισμένο καμπ παικτών που έχουν αποφοιτήσει φέτος από το NCAA και το οποίο είναι το κορυφαίο που πραγματοποιείται πριν από την διαδικασία του ντραφτ).

Ο "Μάτζικ" θα τσεκάρει εκεί διάφορους καλαθοσφαιριστές που θα μπορούσαν να ασχοληθούν μελλοντικά οι "ασπρόμαυρων" ενώ ο... καλύτερος παίκτης που έχει φορέσει την φανέλα του "Δικεφάλου" και έχει πάρει μέρος στο συγκεκριμένο τουρνουά ήταν ο Ντι Τζέι Κούπερ.

Τον είχε δει ο Σταυρόπουλος στο Portsmouth Invitational Tournament και σημαντικό ρόλο για την απόκτησή του είχε παίξει ο Χάρης Μαρκόπουλος που είχε πολύ καλή γνώση των δυνατοτήτων του Κούπερ (ακόμη στάζουν μέλι γι' αυτόν στον ΠΑΟΚ και με ενδεχόμενη εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στην ΚΑΕ, πιθανότατα να μπορέσει να ασχοληθεί με τον -ακριβό- Αμερικανό ο "Δικέφαλος" αναφορικά με την νέα σεζόν, αλλά με τα νυν οικονομικά δεδομένα φυσικά δεν μπορεί να γίνει κάτι).

Ανάλυση Καβάλας και απολογία Σχορτσανίτη

Ο ΠΑΟΚ θα "κυνηγήσει" την πέμπτη θέση στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και γι' αυτό θέλει το "διπλό" στο ματς με την Καβάλα αλλά και ήττα της Κηφισιάς από τον Παναθηναϊκό. Την Πέμπτη μέσω βίντεο αναλύθηκε από τον Σούλη Μαρκόπουλο προς τους παίκτες του ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας του Στηβ Γιατζόγλου ενώ κάτι ανάλογο θα γίνει και την Παρασκευή. Στον ΠΑΟΚ δεν υποτιμούν την Καβάλα, άσχετα αν δεν θα έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ματς λόγω του υποβιβασμού στην Α2.

Στις τάξεις του "Δικεφάλου" επισημαίνεται πως οι "ασπρόμαυροι" θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί έτσι ώστε να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με ήττα να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να μπλέξει... άσχημα αφού αν κερδίσει ο Κολοσσός τον Άρη (δίχως τον τραυματία, Μακ Νιλ) στο Παλέ, τότε ο "Δικέφαλος" θα τερματίσει έβδομος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στο μεταξύ για την Παρασκευή έχει κληθεί σε απολογία ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης γιατί δέχτηκε δύο τεχνικές ποινές στο ματς με τον Κόροιβο και αποβλήθηκε. Η απολογία θα γίνει με υπόμνημα και στην χειρότερη περίπτωση θα επιβληθεί -μικρό- χρηματικό πρόστιμο στον παίκτη.

Photo credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK