Στην Ομπραντόιρο με ανακοίνωση ο Βασιλειάδης

Ο Ομπραντόιρο γνωστοποίησε επισήμως πως ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Βασιλειάδη, κάτι αναμενόμενο μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη συνέχεια των πλέι οφ στην Ελλάδα.

Στην Ομπραντόιρο με ανακοίνωση ο Βασιλειάδης
Βασιλειάδης ΠΑΟΚ

Ο Κώστας Βασιλειάδης επιστρέφει στην Ισπανία και θα παίξει για δεύτερη φορά στην Ομπραντόιρο μετά τη σεζόν 2009-10.

Η ομάδα από τη Γαλικία ανακοίνωσε επισήμως την απόκτηση του Έλληνα γκαρντ, ο οποίος αφήνει τον ΠΑΟΚ μετά την αρνητική έκβαση στα πλέι οφ.

Το ότι πιθανότατα ο Βασιλειάδης θα συνέχιζε σε άλλη ομάδα ως το τέλος της σεζόν εφόσον ο ΠΑΟΚ τελείωνε νωρίς τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του, ήταν κάτι που το είχαμε αναφέρει εδώ και καιρό. Οπότε ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη η μετακίνηση του έμπειρου σουτέρ στην Ομπραντόιρο.

"Welcome back, @vaskos77", ανέφερε η Ομπραντόιρο στο λογαριασμό της στο twitter, κάνοντας λόγο για συμφωνία έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Η συμφωνία είχε επί της ουσίας διαρρεύσει μέσω της ισπανικής ομοσπονδίας, η οποία είχε νωρίτερα ζητήσει την κάρτα ελευθέρας του Βασιλειάδη.

Ο γενικός διευθυντής της Ομπραντόιρο, Χοσέ Λουίς Ματέο ανέφερε για τον Βασιλειάδη: "Ο Κώστας μόλις τελείωσε τις υποχρεώσεις του (σ.σ. στην Ελλάδα) και ήταν μια καλή ευκαιρία για συμφωνία μαζί του. Ο χαρακτήρας του και οι αρετές που έχει στο παιχνίδι του, μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στην τελική ευθεία της σεζόν. Εκτός από την γνώση του πρωταθλήματος και το ότι ξέρει την πόλη, έχει την εμπειρία για να προσαρμοστεί γρήγορα στην ομάδα".

Στο μεταξύ από τη Μεγάλη Παρασκευή θα αρχίσουν να φεύγουν από την Θεσσαλονίκη οι ξένοι που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ, αφού τη Μεγάλη Πέμπτη έχει προγραμματιστεί γεύμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK